2777
2789
عنوان

بدترین درد یه زن

307 بازدید | 21 پست

😔بدترین دردِ یک زن این نیست که پول کمی داشته باشه...👌

👈اینه که برای تصمیمهای زندگی خودش،

مجبور باشه منتظر اجازه یا تأمین مالیِ یک نفر دیگه بمونه.

وقتی استقلال نداری،😑

گاهی حتی چیزی که نمیخوای رو هم باید تحمل کنی؛

چون راهِ رفتن نداری.

استقلال یعنی:👌

اگر خواستی بمانی، از روی انتخاب بمانی؛

نه از روی اجبار.😍

✅️زن مستقل کسی نیست که به هیچکس نیاز نداره...

کسیه که اگر روزی تنها موند،

زندگیش فرو نریزه.

مستقل شدن خیلی خوب هست اما تلاش زیادی لازم داره مخصوصا از لحاظ مالی .

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مستقل شدن خیلی خوب هست اما تلاش زیادی لازم داره مخصوصا از لحاظ مالی .

اره

ولی می ارزه

وقتی میبینم زن های زیادی هستن که از سر بی پناهی مجبورن مردی رو که مردی رو که داره بهش ظلم میکنه تحمل کنن جگرم میسوزه

اره ولی می ارزهوقتی میبینم زن های زیادی هستن که از سر بی پناهی مجبورن مردی رو که مردی رو که داره بهش ...

البته الان وضعیت استقلال خانما نسبت به قبل خیلی بهتر شده ولی هنوز جای پیشرفت دارن

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را ...

من مجردم ولی این مدتی که تو نی نی سایت بودم فهمیدم اگه به اکثر خانومای اینجا یه آپارتمان و شغلی که بتونن درآمد کافی داشته باشن، بدی

هیچکدوم متاهل نمیمونن :)))

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیزی مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق نه دوستی نه احترام.»

ببخشید من رواج ش دادم ایا؟

سرکار خانم منظورم شخص شما نبود

همینجا ببینین چنتا تاپیک روزانه برا خیانت میزنن و در موردش بحث میکنن همین باعث میشه برامون عادی بشه و باهاش کنار بیایم

من مجردم ولی این مدتی که تو نی نی سایت بودم فهمیدم اگه به اکثر خانومای اینجا یه آپارتمان و شغلی که ب ...

خوب اینارو که خونه پدرتونم دارین معمولا

خوب اینارو که خونه پدرتونم دارین معمولا

متوجه شدی چی نوشتم ؟!

میگم اینجا فقط چون استقلال مالی و شغل ندارن ، مجبورن تحمل کنند و با هر شرایطی مثل تحقیر ، خیانت و کتک، کنار بیان

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیزی مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق نه دوستی نه احترام.»