2777
2789
عنوان

اندازه شکم در هفته 18بارداری

11993 بازدید | 33 پست

سلام خانما

18هفتمه شکمم بزرگ نشده فقط زیر نافم یه ذره ورم کرده که فقط خودم متوجه میشم

نگران رشد بچه ام

قدم بلند173سه ماهه اولم بخاطر ویار شدید 13کیلو کم کردم ، الان باز 1کیلو فقط  وزنم برگشته

همه میگن شبیه حامله ها نیستی، خیلی نگرانم  ممکنه جنین تو پهلوم باسه؟

بارداری اولمه، باجفت قدامی

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن عزیزم بد به دلت راه نده هرکسی توبارداریش یه جورعلایمایی داره انشالله که صحیح وسالم بچتوبغل میگیری توروخدابادل پاکت واسه مادرشدن منم دعاکن

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
من هم تا هفته ۲۰ چیزی به شکمی که داشتم اضافه نشده بود. تا ۶ ماه هیکل عادیمو داشتم.  ولی دخترم ...

چه خوب الحمدالله وزنش خوب بود، نگران وزن بچه بودم

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد

عزیزم خوب غربالگریات ملاکن و سونوهات.....

اگه بر اساس سونوهات وزن و قد بچت نرماله نگران شکم نباش......

من سر بارداری اولم کلا شکمم خیلی بزرگ نبود جمع و جور بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم نگران نباش منم هفته25ام و شکمم خیلی بزرگ نشده به نسبت بقیه.منم قدم بلنده واسه همین معلوم نیست اگر واسه انومالی رفتی همه چیز خوب بوده جای نگرانی نیست دیگه.دکترمم گفت بچه3ماه اخر مخصوصا ماه اخر وزن میگیره بزرگی شکمم اصلا ملاک نیست

لطف حق شامل شده بر حال ما...
چه خوب الحمدالله وزنش خوب بود، نگران وزن بچه بودم

اتفاقا خیلی بیشتر از حالت نرمال بود. اصلا ربطی به اندازه شکم تو ماه های اول بارداری نداره. از ماه ۷ جنین وزن میگیره

🍃
ن عزیزم بد به دلت راه نده هرکسی توبارداریش یه جورعلایمایی داره انشالله که صحیح وسالم بچتوبغل میگیری ...

چشم عزیرم ، دعات کردم. ان شاالله به زودی مادر بشی

ن عزیزم بد به دلت راه نده هرکسی توبارداریش یه جورعلایمایی داره انشالله که صحیح وسالم بچتوبغل میگیری ...[/QUOTE]

میگیری ...

چشم عزیرم ، دعات کردم. ان شاالله به زودی مادر بشی....

مامان هايكه در خريد سيسموني هستند زير اين پست در پيج @ttbabytt_mothercareاينستاگرام فالو كنيد و كامنت بزارن حتي ميتونيد دوستاني كه درحال خريد سيسموني هستند هم تگ كنيد  براي كسانيكه كامنت بزارن و تگ كنند  سورپرايز داريم 🌹🌹

منم بارداری اول با جفت قدامیم البته برعکس شما قد ۱۶۱ و اضافه وزن زیاد .تحت رژیمم وزن اضافه نکردم با ...

چ خوب، من فردا سونو انومالی دارم، وزنش؟ میگن ؟

چ خوب، من فردا سونو انومالی دارم، وزنش؟ میگن ؟

آره وزن و قد اندازه کشاله ران استخوان. سلامت قلب و کلیه هاش همه چیز میگن البته اگه دکتر سونوگرافت تنبله ازش بخواه و هی بپرس بعضیا زورشون میاد همرو بگن فقط اصلیا.البته خودشون بررسی میکنن اگه مشکل باشه خدایی نکرده حتما میگن