2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من سه سال و دو ماهشه از بعد از عید دیگه اصلا پوشکش نکردم مخصوصا موقعی که میرفتیم بیرون دستشویی رفتن رو یاد گرفته بود ولی متاسفانه به سه بار مجبور شدم پوشکش کردم دیگه دستشویی نمیاد یعنی دیگه تا پوشکش نکنم پی پی نمیکنه چکار کنم تا دوباره بیاد دستشویی خیلی ناراحتم خوب یاد گرفته بود بره دستشویی

دختر من سه سال و دو ماهشه از بعد از عید دیگه اصلا پوشکش نکردم مخصوصا موقعی که میرفتیم بیرون دستشویی ...

بازم باید باهاش تمرین کنی

مورد مشابه دیدم قبلا

واسه یه آدمایی وقت میذاریم که پدر و مادرشون هم واسه تربیتشون وقت نذاشتن...

یه سوال دیگه هم داشتم اینکه دخترم رو تازگی ها میبرم کلاس نقاشی به نظرتون روی این موضوع که سر میز پیش دختر ها بشینه حساس باشم آخه ما بیشتر اطرافمون پسر بچه هس دختر منم چون با این ها هم بازی بوده عادت کرده میره پیش پسر بچه ها نقاشی میکشه ولی حس میکنم خوشش نمياد با دختر هابازی کنه چکار کنم

تقصیر خودم شد دوباره پوشکش کردم گیج شد

اره یکم زورشونم میشه

دیگ وقتی میگیری از پوشک اصلا پوشکش نکن

واسه یه آدمایی وقت میذاریم که پدر و مادرشون هم واسه تربیتشون وقت نذاشتن...