2777
2789
عنوان

مجرد بمون

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 70 پست
اره 5 عصر میریم تا 10 شببعدشم 12 تلفنی حرف میزنیم تا 2 شب2 میریم چت تا 3 اینا تازه خوابیدمادرم تو پا ...

خوبه که خانواده در جریان باشه

پدرت هم میدونه؟ از طرفین آقا پسر چطور؟

البته اگه باعث ناراحتی نمیشه

یک هفته خیلی زیاده؟!

خب گفتم مدت کمیه کسی نگفت زیاده حتما مگع باید باهاش 10 سال باشم داریم اشنا میشیم و همو دوست داریم 8 ماه بود خوشش میومد نیومد جلو بعد 8 ماه اومد بهم درخواست منم خوشم میومد ازش قبول کردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبه که خانواده در جریان باشه پدرت هم میدونه؟ از طرفین آقا پسر چطور؟ البته اگه باعث ناراحتی نمیشه

نه عزیزم چه حرفیه

مادرش میدونه خواهرشم صحبت کردم دیشب بهم گفت قرص بخورم مریض نشم مثل خودش پدر ندارن چند ماهه جدا شده الیته ناتنی هست پدر خودش زندانه سر به موضوعی حتی نمیتونه پدرشو تا اخر عمر ببینه شناسنامه اش اسم یکی دیگس هربار حالش خرابه بغض میکنه ارومش میکنم

مادر و اجیم فقط میدونن با رل اجیم

پدرم هنوز نگفتم

خوبه که خانواده در جریان باشه پدرت هم میدونه؟ از طرفین آقا پسر چطور؟ البته اگه باعث ناراحتی نمیشه

واقعا قصد نداشتم کسی بفهمه حتی مادرم چون قبلش رفیق بودیم بعدش اوک شدیم

حتی نمیخاستم رفیقاش که پارکن و بقیه بچه ها بفهمن اما واسم گل خرید دیگه همه دیدن و فهمیدن اوک شدیم

گل ام خونس خشک کردم 4 روزه

نه عزیزم چه حرفیهمادرش میدونه خواهرشم صحبت کردم دیشب بهم گفت قرص بخورم مریض نشم مثل خودش پدر ندارن چ ...

الهی

الان باید کمی آگاه باشید و سیاست به خرج بدی

بزار همیشه تا وقتی که پیش همدیگه این تورو شونه امن گریه هاش ببینه ، محرم رازش ...

این الان براش یه خط قرمزه وارد جزئیات باهاش نشو اما همیشه کنارش باش

برای اینکه نشون بدید برات مهمه و اهمیت میدی لازم نیست حتما صحبت کنی همین بودن فقط کنارش بودند ، دستشو آروم فشار دادن و گوش دادن به حرفاش میتونه از هر چیز دیگه ای ارزشمند تر باشه

واقعا قصد نداشتم کسی بفهمه حتی مادرم چون قبلش رفیق بودیم بعدش اوک شدیمحتی نمیخاستم رفیقاش که پارکن ...

ای جان

اما خوب کردی به مامانت گفتی

مامانت راضیه ازش؟

خانواده اونا چطور مشکلی باهات ندارم؟

قبلا ازدواج یه اجبار برای دخترا بود الان یه پیشنهاده ! دیگه کسی مجبور نیست با زور کسی رو زیر یه سقف ...

دقیقا

دخترای الان اینقدر از لحاظ تحصیلات و کار و ورزش و ... پیشرفت کردن که خیلی کم به مردا نیاز دارن

🙂

الهی الان باید کمی آگاه باشید و سیاست به خرج بدی بزار همیشه تا وقتی که پیش همدیگه این تورو شونه امن ...

اره امروز و دیشب بغض داشت ولی خب صحبتی نکردم فقط ازش پرسیدم خوبی گفت اره

ای جان اما خوب کردی به مامانت گفتی مامانت راضیه ازش؟ خانواده اونا چطور مشکلی باهات ندارم؟

نه خوانوادش خوبن پایه هستن

یک بارم رفیق امیر بودم مادرشو دبدم سلام علیک کردم و به مادرش کفته بود 8 ماهه دختری رو میخاستم بلاخره به دستش اوردم و رل زدم