2777
2789
عنوان

مجرد بمون

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 70 پست
مجرد نمیمونم چون همه رو داره و در کنارش اروم ترینم خوشحال ترینم امنیت کامل دارم راحت ترینم اعتماد دا ...

عشقتو پایدار تا آخرین نفس بمونید برای هم😍❤️

دعا کن برای ماهم عزیزم

چشمتو باز کن .گول هیچ مردیو نخور .با احساست تصمیم نگیر . حتما طرفتو پولدار انتخاب کن . حتما خانواده ...

چرا حتما؟

ازدواج عشق با قلب طرفه نه اینکه ادمش چجور شرایط داشته باشه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عشقتو پایدار تا آخرین نفس بمونید برای هم😍❤️دعا کن برای ماهم عزیزم

قربونت برم یک هفتس باهاشم دعا کن تا اخر تا چند سال که شرایطمون درست شه برای ازدواج سرد نشیم

من بعد از کلی رابطه و دوستی یکی پیدا شد نا امید نشید پیدا میشه 17 سالمه اما تازه میدونم عشق و امنیت چیه

چرا حتما؟ ازدواج عشق با قلب طرفه نه اینکه ادمش چجور شرایط داشته باشه

اصلا اینجوری نیست . منم دقیقا مثل شما فک میکردم. گفتم فقط عشق و علاقه مهمه . ک اشتباه خیلی بزرگی کردم .البته ک ازدواج شانسیه و ممکنه واقعا طرفت خوب دربیاد . ولی تموم اینارو باید در نظر بگیری

قربونت برم یک هفتس باهاشم دعا کن تا اخر تا چند سال که شرایطمون درست شه برای ازدواج سرد نشیممن بعد ا ...

ای جانمممم

خیلی سعی کن حفظش کنی حد و مرز داشته باشید برای هم این قانون همه ی اتحاد هاست

میرسید به هم شک نکن خدایی نکرده اگر هم نشد نگران نباش لیاقتت بیشتر از این هاست

اصلا اینجوری نیست . منم دقیقا مثل شما فک میکردم. گفتم فقط عشق و علاقه مهمه . ک اشتباه خیلی بزرگی کرد ...

ببین طرفم هیچی نداره بچه طلاقه خب

من اگر طرفم بمونه عاشقونه کنارم باشه

قرارخ مغازه پهزیستی براشون بزنه و دوتایی کار کنیم

حرف خونه شد گفت چجوری بخرم گفتم دوتایی پول میزاریم کنار ماشین خونه میخریم

عشق یعنی این

یعنی مشترک

اصلا اینجوری نیست . منم دقیقا مثل شما فک میکردم. گفتم فقط عشق و علاقه مهمه . ک اشتباه خیلی بزرگی کرد ...

من حتی جونمو بهش میدم

نداره فدای سرش چون بچه ای هست بدبختی کشیده

من کارمون جور شه نصو حقوق رو میدم طلا که بعدن بتونیم چیزی بخریم من کل چیزارو به دوش نمیزارم بحره

ببین طرفم هیچی نداره بچه طلاقه خبمن اگر طرفم بمونه عاشقونه کنارم باشهقرارخ مغازه پهزیستی براشون بزن ...

امیدوارم خوشبخت بشی . ولی اول از همه اخلاق و رفتار طرف مهمه ک اونم تا نری زیر ی سقف اصلا مشخص نمیشه . بعدش تموم اونایی ک گفتم واقعا مهمن . من اینو با پوست و خونم حس کردم .من یکسالو نیم باهاش بودم هیچی نداشت .اصلا برام مهم نبود . خودشو جوری نشون داد گفتم جفت شیش اوردم تو زندگیم ازین بهتر از نظر اخلاقی پیدا نمیشه .

امیدوارم خوشبخت بشی . ولی اول از همه اخلاق و رفتار طرف مهمه ک اونم تا نری زیر ی سقف اصلا مشخص نمیشه ...

خوشبخت بشی مرسی عزیزم

چی بگم مدت کمی باهمیم

اخلاق تاحالا از گل بهم نازک تر نگفته عصبی شدنش ام ندیدم

یعنی درکل 24 ساعته باهمیم

گوشیش ام کلن دستمه

درکل هرکی پشت سرش تو پارگ چیزی میگه میگم هیچ وقت چنین ادمی نیست

۲۴ ساعته با همید؟!😐

اره 5 عصر میریم تا 10 شب

بعدشم 12 تلفنی حرف میزنیم تا 2 شب

2 میریم چت تا 3 اینا تازه خوابید

مادرم تو پارکه 17 سالمه یهو نگی تنها باهاشم

5 باهاش تنهام تا مادرم که 7 میرسه پارک بهمون زنگ میزنه میگیم کجا نشستیم گوشی من ندارم گوشی رلمو زنگ میزنه خبر میگیره

طرفم 15 سالشه

بعد مدرسه بره شب چت نداریم دیدار هامون 3 ساعت خضوریه فقط

اره 5 عصر میریم تا 10 شببعدشم 12 تلفنی حرف میزنیم تا 2 شب2 میریم چت تا 3 اینا تازه خوابیدمادرم تو پا ...

فک کنم فعلا خیلی برات زوده این حرفا . هم سنت کمه هم ۲۴ ساعته با طرف اشنا شدی 😂😂😂😂😂 حالتم خیلی خوب نیست مشخصه

فک کنم فعلا خیلی برات زوده این حرفا . هم سنت کمه هم ۲۴ ساعته با طرف اشنا شدی 😂😂😂😂😂 حالتم خیلی خ ...

نه یک هفتس باهاشم

منظورم اینه کلن تو روز باهاشم اشتباه متوجخ شدی