2777
2789
عنوان

آقا داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من اقا هستم و اینجام چون میخوام از اطلاعات خودم استفاده کنم و به کسی کمک کنم و کمک بگیرم خاله ز ...

نه علیک سلام، باید لقمه رو بجوییم و بزاریم دهنتون، بعنی نمیدونید جاییکه پر از زن حامله اس یا اصلا پر از خانمه، قدغن؟ شما از اقوام خودتون مثل خواهر و زنداداشت دعوت کن بیان تو این سایت، مگ فقط زنهای حامله دعاشون مستجاب میشه ک تایپیک میزنید، مردهای سخت کوش ، مردهای زحمت کش، مردهای مومن و.خداترس اطرافتون نیس براتون دعا کنن. اینجا فضای مجازی بااااانوان . 

فقط نیکی کن، زمین گرد...
[QUOTE=62707303]عزیزم من خانم هستم نه اقا[/QUOTاوکی، یکبار پس چرا با من اینطوری پیش اقایون مخالفت می ...

متوجه منظور من نشدید گفتم اقایون خوب هم هستن مثل اقای جوانمرد و هر کسی ب اندازه فهم و شعور خودش حرف میزنه اگه تاپیک های قبلی منو خونده باشید راجع ب اقایونی که تاپیک نامناسب  میزنن هم نوشته بودم .

سلام من اقا هستم و اینجام چون میخوام از اطلاعات خودم استفاده کنم و به کسی کمک کنم و کمک بگیرم خاله ز ...

ايشون توي اكثر تايپيكها هستن خيلي هم مودبن من اكثرنظراتشون رو ميخونم و درامضاشون نوشتن اقا هستم يعني به اسم خانوم خودشون رو عضو نكردن  ممكنه فقط در تايپيكهايي اظهار نظر ميكنن كه فكر ميكنن نظرشون مفيده نبايد توهين كنيم نهايت بي ادبيه

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه