2777
2789
عنوان

آقا داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 38 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون دیگه بحثش جداس😊 من برم ازین تاپیک یکیش اینجاست😓😓😊

پ من چکار کنم ی تایپیک خودم😓

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍
شما خودت اقا هستی؟؟؟؟؟؟    

رفت 

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍

به نظرم مرد اگه مرده نمیاد تو سایتی که همه زن هستن و مشکلات زنانه اشون رو میگن 

فرزندم،از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم...امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان دل گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز... روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...!❤️❤️
شما خودت اقا هستی؟؟؟؟؟؟    

ی تایپیک زده خانوما رو انداخته بجون هم بعضی خانوما چ دفاع میکنن ازش .....

به نظرم مرد اگه مرده نمیاد تو سایتی که همه زن هستن و مشکلات زنانه اشون رو میگن 

آره والا

اخ به این جور مردها. درود بر ذات پاگ همسرم. شاید وجود اینجور مردها باعث افزایش عشقم به همسرم شه، چیه بابا مرد نیستن اینا. مردهای درست الان سرشون تو قسط و وام و سایتهای گرونی دلار و ارز. شوهرم دیشب تا دیروقت توسالن فوتسال بوده، الان نمازش خوند وخوابید . اونوقت اینجور مردها، ااااااخ

فقط نیکی کن، زمین گرد...
سلام. چقدر بد. نمیدونم چرا ما ایرانی ها هیچکاری رو از راه درستش نمیتونیم انجام بدیم. چقدر اینجور اقا ...

سلام من اقا هستم و اینجام چون میخوام از اطلاعات خودم استفاده کنم و به کسی کمک کنم و کمک بگیرم خاله زنک میگی درست یا هرچیز دیگه ای ولی پست و حقیر اونیه که نفهمه چی از دهنش میاد بیرون قوانین سایت رو مطالعه کردم و عضو شدم و ندیدم جایی ورود اقایون رو ممنوع کرده باشه شما بخودتون چطور جرات دادید به اقایون این سایت بگید پست و حقیر متاسفم برای فرهنگتون وقتی مدیر سایت تو قوانین سایت حضور صحیح اقایون رو اورده و نگفته ورود ممنوع شما بعنوان یه کاربر دون پایه چه اجازه ای داری توهین کنی

اقا هستم 

چرا این حرف رو میزنید؟چرا ایرادی داره  سایت برای همه هست 

اقایون متشخص و خوبی هم داریم در این سایت 

نمونه ش اقای جوانمرد که بنده خدا هر وقت راهنمایی داشتیم کمک کرده و همینطور اقایون دیگه ...

در ضمن ادب هم داشته باشید بد نیستااااا

سلام من اقا هستم و اینجام چون میخوام از اطلاعات خودم استفاده کنم و به کسی کمک کنم و کمک بگیرم خاله ز ...

شما توجه نکنید هر کسی ب اندازه فهم و شعور خودش رفتار میکنه ...

کاملا درست میگید

اسم کاربریت درستش اینه :رهگذر  البته ببخشیدا

میدونم 

کلن میخوام درستش کنم بلد نیستم

آقایون حرف شما درست  ولی اینجا بیشتر مسائل مربوط ب خانوماس بدرد آقایون نمیخوره بعدشم اینجا خیلی از آقایون مزاحمت ایجاد میکنن.....ودر آخر هم ی جا باید باشه برا خانوما و راحت باشن 

آقایون حرف شما درست  ولی اینجا بیشتر مسائل مربوط ب خانوماس بدرد آقایون نمیخوره بعدشم اینجا خیلی ...

عزیزم دختر گلم  تو قوانین سایت ننوشته فقط مخصوص خانمها 

در ضمن همه ی اقایون سایت که بد نیستن...

لحن و صحبت بعضی کاربرها اصلا درست نیست...