2777
2789
عنوان

دهمیای امسال

162 بازدید | 33 پست

رفتین چه رشته ای ؟ چرا ؟ یه چه شغلایی از اون رشته علاقه داشتین

استرس دارین ؟؟ یا راضی هستید ؟؟؟ چقدر برا انتخاب رشته فکر کردید

و بیاید گپ بزنیم

🎀🎀 این کاربری به من واگذار شده و تاپیک های ۱۴۰۵ مال منه قبلش مال من نیست ( مال دوستم بودههههه)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا تمرکز نداری

نمی دونم همش حواسم می ره جای دیگه اول تابستون اینجوری نبودم الان اخرفاشه اینطوری شدم می رم تو فکر یهو می بینم ۱ساعت گذشته

هیچکس بی کس نیست فقط اونی که موفقه با هر کسی نیست

چیزی ذهنتو مشغول کرده؟ مثلاً دوستی رفیقی موضوعی یا نه بدون هیچ مشکلی اینجوری میشی؟

راستش تو خانوادم مشکل دارم فکرم درگیر ازدواجه یکی بیاد و برم هر چی می خوامتمرکز کنم بگم بعد از کنکورونمی شه

راستش تو خانوادم مشکل دارم فکرم درگیر ازدواجه یکی بیاد و برم هر چی می خوامتمرکز کنم بگم بعد از کنکو ...

عزیزم اول باید اینو بدونی که تو همه خانواده ها مشکل هست دوم اینکه احساست کاملا طبیعیه و بخاطر سنته پس خودتو سرزنش نکن اما اینو بدون که اول باید خودتو بسازی وارد رشته مهمی شدی ولی اول بهم بگو هدف هم داشتی که واردش شدی یا نه چون همه میرم تجربی انتخابش کردی؟ هیچی قشنگتر از این نیست که دنبال علاقت بری و تو سن خودش هر کاری رو انجام بدی..

ی توصیه از منی که تموم کردم به شما اینکه فک کنین کتابتون خواهر و برادرتونه اصلا ازش جدا نشین ب هیچی ...

چه رشته ای بودید شما ؟؟ راضی بودید

🎀🎀 این کاربری به من واگذار شده و تاپیک های ۱۴۰۵ مال منه قبلش مال من نیست ( مال دوستم بودههههه)

عزیزم اول باید اینو بدونی که تو همه خانواده ها مشکل هست دوم اینکه احساست کاملا طبیعیه و بخاطر سنته پ ...

خانوادم می خواستن منم به هیچ رشته ای علاثه ای ندارم در صورتی که همه رشته ها رو اوردم