2777
2789

ندارم ولی ایشالله هرکسی که داره پایدار باشه و یه رابطه پر از عشق و علاقه و محبت و توجه داشته باشه🤭❤️

با اجازه اسی گل،خانوما میشه یه صلوات واسه نیتم بفرستید؟اگه فرستادید لایکم کنید مرسی،ایشالله همهگی به حاجتتون برسید🥺❤️🩹

من نیکام کاربر سال98رتبه سه رقمی دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه💫تا حد ممکن تو بحثهایی که تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی تنهایی ارزش کسی رو تعیین نمیکنه همه چیز بستگی به سن و اون مسیری داره که آدم طی کرده فرق کسی که داره با تمام توانش تلاش میکنه با کسی که دیگه تصمیم گرفته پیشرفتی نکنه زمین تا آسمونه🫠💕راجب رشته تجربی سوال داشتید تگم کنید جواب میدم🥺✨درخواست دوستی نمیپذیریم عذرمیخوام🫠💕

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم برای متاهل ها همش اینه: سیب زمینی ماست گوجه بگیر بیا اومدنی:) 🥲🤷🏻♀️

اونایی که نامزدن باید عکس بدن 😉😂

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

عزیزم برای متاهل ها همش اینه: سیب زمینی ماست گوجه بگیر بیا اومدنی:) 🥲🤷🏻♀️اونایی که نامزدن باید عک ...

اره من نوشتم پنیر بیار تایت بخر رب بیار

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

زیر موج های احساسیمون خفه نشین🥹

یا وجود نداری....یاوجودشو🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

جدا شدم...چند ماهه باهم حرفی نزدیم بار اخر هم گفت دیگه پیام نده چون با یه نفر دیگه تو رابطم🙂

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم 🐕🐶 گیاهخوار 🥗🥦🌽