2777
2789
عنوان

تخمدان مقاوم

30 بازدید | 15 پست

قبلا دکتر گفت این مشکل رو دارم اگر تخمدان مقاوم باشه و پریود نشیم باید تاابد قرص هورمونی بخوریم؟ پدر و مادرم اجازه نمیدن، از یک طرف از chat gbt می پرسم میگه پریود نشی استخوان هات چند سال دیگه پوک میشن و می شکنند چه کنم؟ در اینباره زیاد تاپیک زدم نگرانم، ۷ ماه یکبار میشم مثلا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدی؟ من ۷ ساله درگیرم

خواهرم کلافه شده بود همش افسرده بود گریه میکرد اعصاب مارم خرد کرده بود بعد اومد رژیم گرفت

الان سه ماه با فاصله یک روز تاخیر پریود میشه و کلا روحیه ش هم خیلی بهتر شده من ک فکر نمیکردم تغذیه انقد تاثیر بزاره و سریع

خواهرم کلافه شده بود همش افسرده بود گریه میکرد اعصاب مارم خرد کرده بود بعد اومد رژیم گرفتالان سه ماه ...

رژیم چی؟

برنج حذف کنم؟

خیلی لاغرم ها می ترسم فوت کنم🤣

خواهرم کلافه شده بود همش افسرده بود گریه میکرد اعصاب مارم خرد کرده بود بعد اومد رژیم گرفتالان سه ماه ...

احساس می کنم مشکل من خیلی پیچیده تره

قند و اینا کلا حذف کردم

ولی برنج می خورم.

یک ذره بهتر که نشده فقط ادم لاغر میشه ۴۰ کیلو بودم شدم ۳۶

احساس می کنم مشکل من خیلی پیچیده ترهقند و اینا کلا حذف کردم ولی برنج می خورم.یک ذره بهتر که نشده فقط ...

خواهر منم حذف کرده بود ته خلافش قهوه تلخ بود ولی الان ک برنج و نون سفید حذف کرد و ب جاش نون جو و برنج قهوه ای ماکارونی بدون گلوتن و صبحانخ پروتئینی و لبنیات کم چرب خورد خوب شد

خواهر منم حذف کرده بود ته خلافش قهوه تلخ بود ولی الان ک برنج و نون سفید حذف کرد و ب جاش نون جو و برن ...

واقعا باید کلا برنج حذف کرد؟ مال اونه یعنی؟

ماکارانی کلا نمی خورم

نان هم زیاد نمی خورم

لبنیات هم حذف کردم

نه ندارممتولد ۸۲

هم سن خواهرم هستی پس

البته منم دوران دانشجویی همش پریودم نامنظم بود گاهی امپول پروژسترون میزدن تا پریود شم سنم ک گذشت منظم شد

ولی الان مشکلم اکنه و ریرش مو و درد لگنی هست

واقعا باید کلا برنج حذف کرد؟ مال اونه یعنی؟ماکارانی کلا نمی خورمنان هم زیاد نمی خورملبنیات هم حذف کر ...

اره واقعا مخصوصا با شکم گرسنه چون انسولین رو یهو میبره بالا

و مقاومت ب انسولین میاره تو چت جی پی تی بزنی میاره

البته خواهرم ماهی دو بار چیت داره و غذاهایی ک مضرن میخوره😅

هم سن خواهرم هستی پسالبته منم دوران دانشجویی همش پریودم نامنظم بود گاهی امپول پروژسترون میزدن تا پری ...

من از ۱۶ سالگی این مشکل رو دارم جدید نیست، اوایل منظم بود ولی کم کم خونریزی ام کم شد و قطع شد و دیگر برنگشت.

البته همون ۶_۷ ماه یکبار هست

اره واقعا مخصوصا با شکم گرسنه چون انسولین رو یهو میبره بالاو مقاومت ب انسولین میاره تو چت جی پی تی ...

نمی دونم من که روحیه ام خیلی خرابه، و کلا امیدی ندارم خوب بشه

احساس می کنم اگر امیدی بود حداقل با حذف قند یا قرص و دارو بهتر میشد

ممکنه اشتباه بگم

نمی دونم من که روحیه ام خیلی خرابه، و کلا امیدی ندارم خوب بشهاحساس می کنم اگر امیدی بود حداقل با حذف ...

قرص رو تا وقتی بخوری تاثیر داره قطع کنی برمیگرده

روحیه که داغون برا همه

ولی این روش رو هم امتحان کن چون خواهر من هم تو این شرایط بود همش گریه میکرد که ۶۰ روزه نشدم و ... یوگا هم رفت و تو روحیه ش خیلی تاثیر میزاشت حالش بهتر میکرد