متاهلم یه دخمل خوشگل چشم رنگی 🧿دارم از خدا یه پسر خوشگل میخوام برام دعا کنید .. اقایون سایت لطفا درخواست ندن چون هر چی از دهنم دربیاد بارتون میکنم ممنون
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
متاهلم یه دخمل خوشگل چشم رنگی 🧿دارم از خدا یه پسر خوشگل میخوام برام دعا کنید .. اقایون سایت لطفا درخواست ندن چون هر چی از دهنم دربیاد بارتون میکنم ممنون
دختر منم پارسال وزنش کم بود ولی تخم مرغ ابپز و سیب زمینی ابپز و سینه مرغ اینا بیشتر بهش بده وزن میگیره
پارسال لاغر مردنی بود به غیر از ژنتیک خوردو خوراکش هم مهمه
خودم 86 کیلو با قد 162
پدرشم 120 کیلو با قد 193
انقدررر بد غذاست هیچی نمیخوره فقط تو چیزای مقوی شیر موز دوست داره
غذاشو بذار جلوش بگو تا نخوری حق نداری کارتون ببینی یا بازی کنی