2777
2789
عنوان

میگن بچم قلب نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استاتر عزیزم حالتو کامل درک میکنم چون منم سابقه همچین موردی رو داشتم.

دو سال پیش باردار شدم. 8 هفته که بودم رفتم سونوی قلب. دکتر سونو بهم گفت جنینت قلب نداره ولی من نه لک داشتم علامت بارداری هم داشتم رفتم دکتر خودم گفت به احتمال زیاد سقط میشه قرص سقط برام نوشت. اما من نخوردم. چند روز بعد تمام علائم بارداریم از بین رفت و افتادم به لک و خونریزی تا اخر شب که خودش کامل سقط شد. نظر من اینه که اگر قرار باشه ان شالله بمونه میمونه با توجه به علائم بارداری که داری. اگر خدایی نکرده نموند خودش بیفته بهتر از اینه که با کورتاژ و قرص بندازی. 

در آخر برات بهترینا رو آرزو میکنم و برای آرامش دلت دعا میکنم 🙏🏻

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .

سلام عزیزدلم

واقعا مهر مادری چیز عجیبیه، آدم به موجودی که تنها چند هفته است ایجاد شده، به حدی وابسته میشه که انگار سالهاست وجود داره، شرایطت رو کاملا درک می کنم، چون دوبار تجربه اش کردم، البته امید اول و آخر خداست ولی به احتمال زیاد حرف دکترت درسته، جنین در ۵ هفتگی ضربان قلبش آغاز میشه و حداکثر تا ۸ هفتگی دیگه قطعا باید ضربان قلب داشته باشه، تو ۱۱ هفتگی جنینی که ضربان قلب نداره یا رشد نداره دیگه طبیعی نیست.

انشالله بزرگترین خیرهای خداوند رو تجربه کنی.

استاتر عزیزم حالتو کامل درک میکنم چون منم سابقه همچین موردی رو داشتم. دو سال پیش باردار شدم. 8 هفته ...

ممنون عزیزم. فعلا درد های پریودی دارم احتمالا برا همونه

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋
خیلی ممنونم

میدونم خیلی ناراحت کننده است، من ۲۵ اردیبهشت امسال جنین دومم رو سقط کردم، رشدش تو شش هفته و یک روز متوقف شده بود، ۴ بار سونوی شکمی و واژینال رفتم، تقیبا تو ۱۱ هفته سقط شد.

بازهم برای اطمینان یه سونوی دیگه برو و اگه باز قلب نبود، که به این حالت میگن سقط فراموش شده، داروهای گیاهی رو برای شل شدن دهانه رحم شروع کن.

اینجوری راحت تر دفعش می کنی. من فقط با کمک داروی گیاهی سقط کردم و انشالله برای شهریور ماه با اجازه دکترم میرم برای اقدام مجدد.

عزیزم منم دوم تیر رفتم سونو برای قلب که دکتر گفت تو ۷هفتگی یکیش مونده یکیش تو ۶هفتگی .قلب هم نداشتن هیچکدوم .خیلی ناراحتیم منم فردا میرم سونو ببینم چی میگه البته یه جای دیگه.درکت میکنم خیلی حس و حال بدیه خدا صبرمون بده

میشه برای باردار شدن و مامان شدنم صلوات بفرستین🙏
عزیزم منم دوم تیر رفتم سونو برای قلب که دکتر گفت تو ۷هفتگی یکیش مونده یکیش تو ۶هفتگی .قلب هم نداشتن ...

گفتن فردا برم تاییدیه بگیرم از یه سونو دیگه بعد دکترم قرص نوشته. با تاییدیه برم بیمارستان قرص رو بدن سقط کنم. همین دیگه اینم سرنوشت بچه من شد. ان شاالله برا شما بمونه. سر هیچکی نیاد

الهی آمین میشه فردا منو ریپلای کنی ببینم جواب چی شده؟ دلم پیشته عزیزم

سلام عزیزم . گفتن تو ۶ هفته مونده بچه . قرص بخورم بیافته

سلام عزیزم . گفتن تو ۶ هفته مونده بچه . قرص بخورم بیافته

سلام گلم. خیلی ناراحت شدم ولی به این فکر کن که صلاح خدا در این بوده. من خودم سقط داشتم یکی از فامیلای ما یه بچه ی مریض داره دور از جون شما. این بچه مدام تشنج میکنه رشد نمیکنه خیلی دارن سختی میکشن. مامانش به من میگفت اصلا غصه نخوریا. بچه ای که سقط میشه آدم باید خداروشکر کنه. که اون بچه مریض به دنیا نیومده.

بعدشم اون جنین ان شاالله باقیات الصاحات آخرتت میشه. میگن این بچه ها بهشتی ان‌. روز قیامت هم می ایستن دم در بهشت میگن تا مادرمون وارد نشه ما نمیریم داخل بهشت. و خلاصه شفاعت مادرشون میکنن. ( روایات مستند داریم).

ان شاالله خدا به بهترین شکل برات جبرانش کنه با بچه های سالم و صالح 😍😍😍

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........