2777
2789
عنوان

تیکر😐😐😐😐

275 بازدید | 38 پست

چ جوری این تیکرو پاک کنم خود نی نی سایت گذاشته برام😢😢

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
دختره مبارکه

خخخ...اره اما من هنوز مجردم🤣🤣🤣🤣🤣

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قراره دسته جمعی بزایم

مال من چند ماهش میشه 29 هفته مونده بزام😑

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
قراره دسته جمعی بزایم مال من چند ماهش میشه 29 هفته مونده بزام😑

من زودترمیزام😎

برای منم گذاشته     هرچی گشتم نبود پاک کنم

حالاچیکارکنیم😐😐😐

خخخ...اره اما من هنوز مجردم🤣🤣🤣🤣🤣

مریم مقدس شدی🤣🤣🤣

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت
خیلی ها ارزوشونه تیکر بزنن ناشکری نکن😖

اره اماباشوهرن بی شوهر...باباش کیه یعنی😅😅😘😅

منم میخام 

قربون حکمتت خدا ب همه نخواسته دادی😂😂😂منم ازسن ناخواسته ها میخوام

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

نی نی سایت بهتون تجاوز کرده نفهمیدین 😆

اره