2777
2789
عنوان

لوازم ارایش

72 بازدید | 6 پست

یعنی نشد من یه لوازم ارایش بگیرم درست حسابی باشه😑😭💔 خسته شدمم

بعضیا رو میبینی ارایششون انقدر تمیز انقدر خوب قشنگ فیل تر و جذابه درحالی که خوشگلی خاصی ندارن اما لوازما رایشی انقدر خوب و باکیفیت و خوش رنگن که..

توروخدا بگین چیکار کنم

شما چی استفاده میکنین

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کرم پودر گابرینی ۱و۲رو قاطی میکنم

بعد یه سایه دارم رنگ قهوه ای و سیاه داره

رژگونه شیگم دارم و مهمرونا

ریمل اسنس

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بنظر من هشتاد درصد پولی ک داری رو محصولات مراقبت پوستی خیلی خوب بگیر. برند لاروش پوزای بگیر کره ای نگیر اکثرا خوب نیستن بعضی از ضدافتاب هاش خوبن. وقتی پوست هیدراته باشه لک نداشته باشه جوش نزنه با یه پنکک هم کارت راه میفته من یه ضد افتاب رنگی میزنم با پنکک کارو درمیاره ولی کلی هزینه کردم تا بدون کرمپودر خوب باشه

شبها حتما صورتتون بشورید کرم های طبیعی مثل جوانه گندم و اسپری گلاب بزنید این کارو قبل آرایش کردن هم انجام بدید خیلی بهتر میشینه رو صورت سعی کنید از رنگایی که نزدیک پوستتونه استفاده کنید نه خیلی تیره و روشن