2777
2789
عنوان

بابا🖤

398 بازدید | 26 پست

من نمیتونم ب زندگی برگردم ۹ ماه تموم شد ۹ ماه و۱۰ روز شده هیچی منو خوشحال نمیکنه حتی اگه ی لحظه کوتاه ب چیزی بخندم بعدش باید بغضمو قورت بدم چیه این داغ عزیز😭🖤کااش نهایت لذت رو از قبل رفتن عزیزم و دیدن داغ عزیزم میبردم نمیدونستم ک بعد این رفتنا زندگی بی معنیه😞بابا جونم مامان خیلی تنها و بی کس شده هیچ کدوممون نمیتونم جای تورو واسش پر کنیم همه جا دوس داره تو باشی تو ببریش تو کاراشو انجام بدی شدیدا نبودت داره اذیتش میکنه😭تورو خدا قدر عزیزاتونو مخصوصا بابا مامانتونو بدونید خیلییی زیادددد😭🖤

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزدلم خدا رحمتشون کنه و به قلبت آرامش بده😔💔🤍🫂

"هرچه بیشتر کتاب بخوانید، بیشتر پی می برید که چیزی نمی دانید؛ برعکس کسانی که در عمق اکسپلور، دو خط می خوانند و به اندازه ی هزار جلد کتاب قمپز در می کنند، خصلت مطالعه فروتنی است"«هرگز با خوک کشتی نگیر، زیرا شما کثیف میشوید و او لذت میبرد!» درخواست دوستی رد میکنم❌ حتی اعلانشم پاک میکنم لطفا درخواست ندید مخصوصا نرهای غیر محترم😊

درک میکنم با تمام ذره ذره وجودم

روح پدرتون شاد باشه و خدا صبر بده بهتون .

روح تمام پدر مادرای آسمونی شاد باشه

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار