2777
2789
عنوان

عاشقش میشم

30 بازدید | 5 پست

سلام. یه پسری هست حدود ۸ ماهه همو میشناسیم هر روز بهم میگه خیلی عاشقمه و با کادو و گل و هر چی بگین ثابت کرده و به خانواده و خواهرش و دوستاش راجب من گفته و باهاشون حرف زدم تاحالا زیاد ناراحتم نکرده فقط یکی دوبار اونم خودش سریع اومد واسه اشتی.منم دوستش دارم ولی مثل اون اصلا عاشق نیستم چندبار سعی کردم کات کنم ولی نزاشت

واقعا پسر خوبیه ولی حس میکنم اونقدر که باید نمیخوامش و عاشقش نیستم.از اولم بهش میگفتم اینو و اصلا بازیش ندادم خودش خیلی اصرار داشت باهم باشیم

چیکار کنم به نظرتون کات کنم یا ادامه بدم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

همین دوست داشتنت کافیه عاشق باشی اتفاقا اذیت میشی. باهاش بمون

درسته ولی اونجوری واسه رابطمون اشتیاق و هیجان ندارم برعکس اون انگار خیلی بهش کشش ندارم ولی بدمم نمیاد

درسته ولی اونجوری واسه رابطمون اشتیاق و هیجان ندارم برعکس اون انگار خیلی بهش کشش ندارم ولی بدمم نمیا ...

پسر باید همیشه عاشق تر باشه تا رابطه بادوام شه. بازم اگه دلت نمیخوادش کات کن ولی همچین پسری سخت پیدا میشه هم خرج کنه هم خوب باشه

آدمی زاد بذر حسرته ، هرجا بکارنش بازم دلش می خواد جای دیگه باشه