2777
2789
عنوان

سلام شب بخیر

97 بازدید | 8 پست

شاید باورتون نشه ولی تا حالا تو عمرم اینقدر احساس درموندگی نکرده بودم. هیچکسو ندارم باهاش حرف بزنم. بغض همینجور تو گلوم فشار میاره. همین فقط خواستم بدونید🙃

مشکل جوری نیست که بشه حلش کرد؟

بیشتر دلشکستگیه. شاید از نظر بقیه هیچی نباشه ولی من نمیتونم ببخشم. تاپیک قبلم نوشته بودم. چند روزه کلنجار میرم که بگذرم ازش ولی انگار لب تا لب پر بودم همین یه قطره باعث شده سرریز بشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیشتر دلشکستگیه. شاید از نظر بقیه هیچی نباشه ولی من نمیتونم ببخشم. تاپیک قبلم نوشته بودم. چند روزه ک ...

خوندم تاپیک رو. اول اینکه نی نی مبارک باشه🩷 شاید اصرار داره بره برای تدریس به خاطر حقوقش باشه یا اینکه اونم مضطرب شده و داره خودش رو مشغول میکنه.

هیچ تلافی نکن. بشین باهاش حرف بزن بپرس از چیزی ترسیده نگرانی تازه ای پیدا کرده یا نه.

چیکار کنم که دیگه اینقدر از خودگذشتگی نکنم؟ بهم راهکار بدید یادم بدید که از خودم نگذرم فداکاری نکنم

متاسفانه زندگی سرتاسر فداکاریه اما توی رفتار آقایون خیلی به ظاهر قضیه نباید نگاه کرد. گاهی پشت رفتار عجیبشون یه پسربچه نشسته که ترسیده.

خوندم تاپیک رو. اول اینکه نی نی مبارک باشه🩷 شاید اصرار داره بره برای تدریس به خاطر حقوقش باشه یا ای ...

مرسی لطف کردی ک خوندی. تدریس که حقوقی براش نداره اهداف دیگه ای داره. من ازش خواستم یک ترم پیش من باشه تا کمک حالم باشه. بچه اولمونه. من هم از شغلم گذشتم، هم از درس خوندنم. الان شدم عین خانومای خانه دار. بعد یه دوره افسردگی گفتم عیب نداره تحمل میکنم تا بگذره. مشکلات و دغدغه که زیاد داریم و قدم به قدم باهاش بودم حتی هزارتومن حقوق خودمو تماما دادم بهش برای زندگیم. ببخشید یه لباسم از روش برا خودم نخریدم تا ماشین بگیریم الانم خونه بگیریم. الانم همراهش بودم. فقط یکبار ازش خواستم همراه من باشه. فقط یک ترم. نکرد. در این حد خودهواهه. هر کاری کردم اصلا نمیتونم ببخشمش. حتی به جدایی هم دارم فکر میکنم. در این حد ینی.

متاسفانه زندگی سرتاسر فداکاریه اما توی رفتار آقایون خیلی به ظاهر قضیه نباید نگاه کرد. گاهی پشت رفتار ...

دلیل که برام اورد که مجبور بوده واحد برداره. اوکی من بازم درکش میکردم ولی میتونست بهم بگه. میتونست از پشت بهم خنجر نزنه خیانت کردن که فقط رابطه با جنس مخالف نیست که الان به منم خیانت شده. تقصیر خودمه

متاسفانه زندگی سرتاسر فداکاریه اما توی رفتار آقایون خیلی به ظاهر قضیه نباید نگاه کرد. گاهی پشت رفتار ...

همسر من حرف زدن رو متوجه نمیشه. باید بهش درس بدم تا فراموش نکنه. میخوام تلافی کنم ولی مغزم یاری نمیکنه که چیکار میتونم بکنم تا عبرت بشع براش. اون از من خیلی مطمئنه که هیچکار بدی تو زندگیش نمیکنم. ولی منم میخوام شروع کنم به خودسرانه عمل کردن