2777
2789
عنوان

نماز ✅ ✨

34 بازدید | 6 پست

این تاپیک برا نمازای دیشبمه ✅

نماز مغرب ✅

نماز عشا ✅

ایت الکرسی یکبار ✅

تسبیحات حضرت زهرا بعد هرنماز ✅ ✨ 💚

....

دوستان این تاپیک واسه چیزخاصی نیست صرفا برای خودم و اینک بدونم چقد نماز میخونم ✨

اگر باب میل شما نیست نیاز ب توهین و دخالت در این زمینه نیست 😅 رد کنین بره 🌷

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

به شدت باب میله

عاشقتم عشقم دعامون کن به نیت امضام

برای رسیدن به عشقم علیرضام دعام کنین دعا کنین دعا کنین به عشقم علیرضام برسم و باهاش ازدواج کنم و مانعی بینمون نباشه مهرم بیوفته به دلش امضامو دیدی برام یه صلوات یا یه سوره بخون شاید برای تو وقتی نگیره ولی با دعای تو من حاجتم برآورده میشه بی تفاوت رد نشو از امضام حاجتم رسیدن به عشقم علیرضاست اسم خودم ستایشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میشه لطفا سر نمازت داداش منو دعا کنی تبش بیاد پاییناسمش میلاده، دوماه پیش تصادف کرده هوشیاریش پایینه

حتما

خداسلامتی بده 💚

ان شاء الله حاجت روا ب خیر بشی 💝

تاپیک معجزم تگت میکنم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
میشه لطفا سر نمازت داداش منو دعا کنی تبش بیاد پاییناسمش میلاده، دوماه پیش تصادف کرده هوشیاریش پایینه

آخ بمیرم برای دلت دختر هفتاد تا حمد میخونم براشون دعام کن

برای رسیدن به عشقم علیرضام دعام کنین دعا کنین دعا کنین به عشقم علیرضام برسم و باهاش ازدواج کنم و مانعی بینمون نباشه مهرم بیوفته به دلش امضامو دیدی برام یه صلوات یا یه سوره بخون شاید برای تو وقتی نگیره ولی با دعای تو من حاجتم برآورده میشه بی تفاوت رد نشو از امضام حاجتم رسیدن به عشقم علیرضاست اسم خودم ستایشه