2777
2789
عنوان

بیخوابی کوفتی

59 بازدید | 8 پست

امروز مثلا رفتم جای یکی از بهترین متخصص های مغز و اعصاب ... طرف برگشته میگه اصلا معم نیس که نمیخوابی😐برو اصول cbt ( بهداشت خواب ) رو بخون ... 😐😐😐میگم بابا بیخوابی من طوریه که تا دارو نخورم اصلاااااا خوابم نمیبره ، میگه مهم نیس😐😐😐😐اخرم گف برو کلینیک خواب یه شب بستری شو ،البته یک ماه دیگه نوبتت میشه😐😐😐😐😐😐بعد جالبه که بهش گفتم وقتی نمیخوابم اصلا تمرکز واسه هیچی ندارم و میخوام دانشجو هم بشم و فلان و اینا😐😐😐😐😐

کسی هست این بیخوابی مزخرف رو داشته باشه؟

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل ت ام چرا همه ایتجوری شدن

چند ساعت در شبانه روز میخوابی اجی ؟ با قرص یا بی قرص ؟🤦♀️من واقعا خسته شدم . به فکر خودکشیم

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

ببین چند دوزمصرف میکنی در روز؟میایی ایتا یا بله صحبت کنیم؟

هیچ کدوم اینارو ندارم . من شرح حال خلاصمو تاپیک قبل گفتم .شماهم برام تعریف کن اوضاعت چطوره

هیچ کدوم اینارو ندارم . من شرح حال خلاصمو تاپیک قبل گفتم .شماهم برام تعریف کن اوضاعت چطوره

یعنی چی نمیخابی یعنی شب خابت نمیبره یا کلا اینجا نمیتونم سوال بپرسم زیاد میشه

مثلا شده سه روز نخابی؟

یا شبا نمیخابی؟

تغذیه خوبورزشمطالعهرفت و آمد با دوستانالکی قرص خواب نخور

پیچیده تر از این حرفاس

یعنی چی نمیخابی یعنی شب خابت نمیبره یا کلا اینجا نمیتونم سوال بپرسم زیاد میشهمثلا شده سه روز نخابی؟ ...

تاپیک قبلمو بخون .جواب سوالات هست توش😂

همین سوالایی که پرسیدی از من رو راجب خودت بگو

من دیگه یه پا متخصص خواب شدم . رشتمم طوریه که داروها رو میشناسم ... اما الان رفتم دکتر ، چون واقعا از دست خودم واسه خودم کاری بر نمیومد ... اونم که اشتباه کردم رفتم دکتر . اوسکول بود طرف . مثلا یکی از بهترییین متخصص های مغز و اعصاب بود و کلی ادم میرفتن جاش