2777
2789

من خودم این پماد دست ساز روخریدم برای تیرگی زیربغل و استفاده کردم البته بعد ازسالها گشتن واستفاده از کرم وپماد های گوناگون که از هیچ کدوم هم نتیجه نگرفتم وفقط پولم رو دور ریختم این پمادهم از یک دکتر نسخشو گرفتم وکاملا معتبر هست و۸۰ درصد بعداز یک دوره استفاده نتیجش دیدم وروشن کرده ولی باید بعداز یه دور کامل که استفاده کردن نتیجشو دیدن برای اینکه همونطوری سفید بمونه بایدبعداز حمام استفاده بشه به طور مداوم هر۳،۴روز .میتونم از داروخانه تهیه کنم وبراتون بفرستم یا ترکیباتشو بگم خودتون تهیه کنیداین پماد دست ساز رواگرخودم تهیه کنم وبفرستم هزینش ۲میلیون هست به اضافه هزینه ارسال که اینطوری دیگه ترکیباتشو روش نمینویسم وبعداز هربارتموم شدن میتونین بهم بگین تادوباره ارسال کنم ولی اگه خودتون بخواین که فقط اسم ترکیبات رو بدونین وهربار خودتون از داروخانه تهیه بکننن اونوقت هزینه گفتن اسم ترکیبات این پماد دست ساز ۳۰۰تومن اگه خواستین نحوه استفادشوهم میگم بهتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.