2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

55 بازدید | 18 پست

سلام دوستان یکم درد و دل کنیم

من باردارم ۱۵ هفته وضعمون خیلی بد شده تازه ۵ ماهه عروسی کردیم ناخواسته باردار شدم همین الان واسه عکسای عروسی ۱۰ تومن دادم ۱۰ تومنم ماه بعد من الان بخوام برم آنومالی ۶ میلیون میگیره

چیزی هوس میکنی این همه پولش میشه برنج تموم شده گوشت تموم شده طلا اینا داریم ولی واسه خورد و خوراک چجوری طلا بفروشم این چن روز واقن داره بد میگذره

عزیزم دیگ الان بحث سلامت و تغذیه شما و اون بچس ن بحث طلا داشتن

اگ واقعا شرایط سخت بفروش

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم دیگ الان بحث سلامت و تغذیه شما و اون بچس ن بحث طلا داشتن اگ واقعا شرایط سخت بفروش

نه همیشه این نیس الان چن روزه وضعمون بد شده وگرنه هرچی بخوام شوهرم میخره

واقعا درکتون نمیکنمخب مگه نه اینکه طلا پس انداز هر موقع لازم شد ادم میفروشه بعد لازماتشو میخرهچرا خو ...

آخه همیشه اینطور نیس مثلا الان یه هفتس اینجوری شده شوهرم نمیفروشه از مغازه کالابرگ میدیم فعلا پول واریز نشده به حسابمون

منم به این اعتقاد دارم انشاالله از یه جایی پول میاد برامون

اانشالله نگران نباش آبجی

در خیالم با خیالت، بی خیال عالمم / تا که هستی در خیالم، خوش خیال عالم =>>>> زر نزن بابا گذاشت رفت 😒😒😒

باید حواستو جمع میکردی،عکسای عروسی الان واجب نبود میریختی رو چیزی بعداً چاپ میکردی

چاپ نیس اصلا فایل خام گرفتم آخه قرداد اینجوریه که اگه ۶ ماه بگذره با قیمت روز حساب میکنن و گرونتر میشه