2777
2789
نخستین چیزیکه در روز قیامت از آن سوال میشویم نماز است. نماز ستون دین است. در حدیث آمده است که: "تارِ ...

من وقتی نماز میخونم انگار یکی فحش و ناسزا به به مقدسات میگه و من خیلی سخت اینو کنترل میکنم که تو ذهنم نیاد

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من وقتی نماز میخونم انگار یکی فحش و ناسزا به به مقدسات میگه و من خیلی سخت اینو کنترل میکنم که تو ذهن ...

من هم اینجوری هستم نه در مواقع نماز بعضی موقع اگه بتونی برای نماز صبح بیدار شی اینجوری نیستی

ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم در ره عشق جگر دار تر از صد مردیم هر زمان بوی خمینی (ره) به سر افتاد مارا دور سر سید مجتبی خامنه ای میگردیم لبیک یا خامنه ای کاربری دست دو نفره

چجوری کنترلش میکنی

فکرمو عوض میکنم به چیزای دیگه فکر میکنم سرتو گرم کن بیشتر دیگه اون تقصیر شما نیست یهویی میاد توی ذهن من اوایل فکر میکردم خودم فقط اینجوری هستم منم بی ادبی و.... زیاد کردم ولی وقتی نماز بخونین و نماز صبح و تحقیقات کنین درمورد همه چیز شاید ترسی که از جهنم داریم جلوشو بگیره

ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم در ره عشق جگر دار تر از صد مردیم هر زمان بوی خمینی (ره) به سر افتاد مارا دور سر سید مجتبی خامنه ای میگردیم لبیک یا خامنه ای کاربری دست دو نفره

من خیلی حس بی پناهی میکنم فکر میکنم خدا منو دوست نداره

خداوند بازگشت بندگانش را بسیار بسیار دوست دارد همان گونه كه در روایتی از امام باقر علیه السلام می خوانیم كه حضرت فرمودندخداوند از توبه بنده اش بیش از کسی که مرکب و توشه خود را در بیابان در یک شب تاریک گم کرده و سپس آن را بیابد شاد می گردد و اگر این برگشت و توبه همراه با اعمال خیر باشد قطعا انسان شامل لطف الهی شده است همان گونه كه خداوند در وصف توبه كاران واقعی می فرماید مگر کسی توبه کند و ایمان آورد و کار شایسته کندپس آنانند که خدا بدی هاشان را به حسنات تبدیل میکند و خدا آمرزنده ی مهربان است