2777
2789
عنوان

رشد مو✨😌

97 بازدید | 12 پست

@rezvanyyy عشقم تاپیک آخرت که یکی از بچه ها منو تگ کرد اومدم که جواب بدم ولی دیدم قفله 🥲

ببین ، من کار خاصی نمیکنم برای موهام ، کلا ژنتیکی موهام اینجوریه ، مثلا اگه این ماه موهامو نوک گیری کنم ، تا ماه دیگه دو برابرش رشد میکنه

من موهام 70 سانته شایدم 75 و رسیدگی بهش خیلییی حوصله میخواد و واقعا باید مایه بزاری براش

من میرم بیرون موهامو باز میزارم و باز موندن برای مو خوب نیست پس سعی میکنم اکثرا تو خونه موهام رو ببافم که موهام تغذیه کنه 🙂💛✨

داخل حموم مو رو باید تمیز شست ولی نه در حدی که مو آسیب ببینه ، یه افرادی هستن که موهاشون رو یه جوری میشورن انگار دارن لباس چنگ میزنن و این کار خیلی اشتباهه

قبل از حموم به موهات روغن کرچک بزن و بعد از حموم هم روغن زیتون بزن ، فقط عزیزم انقدر روغن نزنی که موهات خیلی چرب بشه و بچسبه کف سرت😂

یا اینکه گلاب رو بریز داخل یه ظرف اسپری دار و روی موهات اسپری کن 🌱😍

همینا بود ، اگه چیزی بود بازم میگم❤️

دعا کنید به عشقم برسم:)🥺🎀

میشه اگه درمورد موخوره هم چیزی میدونی بگییی

ماسک موی ارگان صورتی خیلی خوبه

روغن آرگان زدن به مو

روغن نارگیل هم بزنی به ساقه به موهات خوبه ، فقط امکان داره موهات خشک بشه

ماسک موی بعد از حموم هم خوبه بزنی

دعا کنید به عشقم برسم:)🥺🎀

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ماسک موی ارگان صورتی خیلی خوبه روغن آرگان زدن به موروغن نارگیل هم بزنی به ساقه به موهات خوبه ، فقط ا ...

مرسی عشقم آره روغن نارگیل میزنم خیلی نرم میشههه

اگر فرد بی اعصابی هستی یا لحن تندی داری ریپلای نکن مرسی عزیزم