2777
2789
عنوان

داماد جدید

282 بازدید | 16 پست

سلام دوستان ، پدر من پارسال آبان فوت کردن ،خواهر من با یه آقا پسری چند ماهی میشه دوست هستش که به اصرار این آقا پسر با مادرش میان خواستگاری ، مادرم این قضیه رو اعلام کرد وقرار شد به احترام پدرم این دو نفر چند ماهی باهم برن بیرون تا بعد از سال بابام عقد کنن ، حالا این پسره و خواهر دیوانه من کلید کردن همین ماه عقد کنیم و این موضوع باعث کدورت شده ، ما بهش گفتیم اگه احترام بابا رو نگه نداری نمیایم اونم خیلی راحت میگه نیاید ، نمیدونیم چه کنیم هرچی بهش میگیم بابا میوفتیم دهن فامیل ، همسایه ، داماد ، عروس حالیش نیست ،شما بگین چه کنیم؟

خدایی عقده خلاف شرع که نیستاین رسمای چرت و پرت چیه 

جشن عقدودیر بگیرید ولی عقد محضری که مشکل نداره اخه 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یه صیغه مخرمیت بخونید براشون تا عقد

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

حرف شما منطقی نی از نظرم. دوتا جوون چه عیبی داره بهم برسن. یه عقد محضری ساده... سخت نگیرید. امر خیر رو عقب نندازین برا حرف مردم که در هر صورت هست 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

والا چي بگم، بي سروصدا عقد كنن خوب، من زياد ديدم، اولش براي خودم قابل هضم نبود ولي وقتي ديدم زياد تكرار ميشه احساس كردم شايد اين درسته و از قديم خيلي سخت ميگرفتيم و شده يه فرهنگ، قبول كنين احترام عزيز از دست رفته با اين چيزا حفظ نميشه، اين يه باور غلطه

واسه ادما تا زندن ارزش قایل نیستیم تا میمیرن حرمت دارن و زشته و عیبه واینا 

برم به فامیلام بگم اقا من مردم همون روز عروسی چیزی داشتین برین بگیرین زندمون که واستون مهم نبودالکی واسه مردمون خودتونو اذیت نکنین😐

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
واسه ادما تا زندن ارزش قایل نیستیم تا میمیرن حرمت دارن و زشته و عیبه واینا  برم به فامیلام بگم ...

شما از کجا میدونی ما برا پدرمون ارزش قایل نبودیم ، بفهمید چی میگین

حتی این عروسی بهم خوردنام بده 

فقطم تو ایران واسه مرده عروسی رو بهم میزنن بقیه کشورا روز قبلشم باشه فرداش عروسی انجام میشه😐

مثلا به شخصی که فوت شده بر میخوره اهنگ بزارن مردم برقصن؟

حالا بازم میگیم خانوادش ناراحت میشن  ولی گناه دارن عروس دومادی که کلی برنامه ریختن عروسیشون باید واسه خاله دایی فوت شدشون یا مثلا مادربزرگ نود سالشون بهم بخوره😐استارتر جان منظورم به شما نیستا کلی گفتم

به خواهرتم بگو نه بخاطر بابا ولی بخاطر خودت عجله نکن خوب بشناسش

عروسی من بعد چهلم بابابزرگم بود  

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
شما از کجا میدونی ما برا پدرمون ارزش قایل نبودیم ، بفهمید چی میگین

شما یکم برخوردتوخوب کن دوست عزیز همینجوری با خواهرت برخورد میکنی لج میکنه میگه به درک نیا عقدم

به شخص شما نگفتم بطور کلی درباره رسم و رسومات نوشتم