rezvanyyy مدیر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2210 عنوان مو خوشگل | مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 20 پست چطور یسری افراد موهای خیلی خوشگل لطیف نرم دارن از فاصله زیاد هم مشخصه این مو چقدر سالمه چیکار میکنن اینااا من ریزش موی عجیب غریبی دارم این به کنار موهام مثل بقیه دخترا سرحال نیست ′′ادم ها گاهی در دریا غرق میشن و میمیرن،گاهی هم تو چشم کسی که دوسش دارن.′′ دیروز | 15:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rezvanyyy مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2210 ی مدت مرتب کوتاه کنید سرشوحتما بعد حمام چرب کنید جون میگیره یسری چرب کردم چسبید به هم💔💔 ′′ادم ها گاهی در دریا غرق میشن و میمیرن،گاهی هم تو چشم کسی که دوسش دارن.′′
rezvanyyy مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2210 دو قطره روغن کف دست بریزید دستاتو رو به هم بمالید بعد ساقه ی مو و سر موهاتو رو چرب کنید روغن زیاد نم ... مرسییییی ′′ادم ها گاهی در دریا غرق میشن و میمیرن،گاهی هم تو چشم کسی که دوسش دارن.′′
rezvanyyy مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2210 من تو فکرم کلاه گیس بخرم بخدا خسته شدم خیلی درمان کردم تاحالا و نشده زینک پلاس هرشب بخور و شامپو بیوکسین استفاده کن ′′ادم ها گاهی در دریا غرق میشن و میمیرن،گاهی هم تو چشم کسی که دوسش دارن.′′
گل_پنبه_74 عضویت: 1405/04/01 تعداد پست: 91 زینک پلاس هرشب بخور و شامپو بیوکسین استفاده کن ایازدهم من دوا درمون کردم .تا آزمایش هامو آلمانی فرستادم و دارو برام فرستادن
نااااااااااااااااااز عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 2887 یسری چرب کردم چسبید به هم💔💔 دو قطره روغن کف دست بریزید دستاتو رو به هم بمالید بعد ساقه ی مو و سر موهاتو رو چرب کنید روغن زیاد نمخواد بعد حمام