2777
2789
عنوان

مادر شاغل

29 بازدید | 5 پست

مامان های شاغل تو تایم کمی که خونه هستید چه جوری با بچه هاتون وقت میگذرونید و به کار های خونه هم میرسید / استراحت میکنید ؟ راهکار بدید لطفا ... من همش عذاب وجدان دارم که برای بچم وقت کم میذارم انگار ...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من روزا کلا خونه ام و با پسرم بازی میکنیم کلاس فوتبال و شنا و زبان میبرم

روزایی که کلاس نداره باهم میریم پارک پیاده روی خرید

شبایی که شیفتم دیگه با باباش بازی میکنه

از 7 صبح تا 5.30 بعد از ظهر که میرسم خونه

خب خیلی تایم پیشش هستی بازم ...

کارای خونرو در حد اینکه یذره تمیز و اوکی باشه انجام بده بقیه ام باهاش همش بازی کن بهش عشق بده نازش بده بهش بگو واست خیلی مهمه بهش اعتماد بنفس بده نبودنت جبران میشه فکر کردم شب میرسی خونه..

واسش سعی کن هروقت از سرکار میای یه خوراکی یا مثلا از این جعبه های شانسی بگیری خوشحالش کنی

خب خیلی تایم پیشش هستی بازم ...کارای خونرو در حد اینکه یذره تمیز و اوکی باشه انجام بده بقیه ام باهاش ...

بیشتر این کارایی که گفتی رو انجام میدم ، شایدم من زیادی دارم سخت میگیرم به خودم ، این حس درونی منه ، شایدم خیلی با بچه هایی که مادراشون تمام وقت باهاشون وقت میگذرونن مقایسه میکنم که این حسو دارم ...