2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی دنبالش بودم اما نیست باشه ام نمیشه راحت اعتماد کرد اولش از ادم‌پول میگیرن بعدم‌غیب میشن&nbs ...

اره اونا که به اسم اموزشه که واقعا کلاهبرداریه.

اما خییلی به پولش احتیاج دارم 

اره اونا که به اسم اموزشه که واقعا کلاهبرداریه. اما خییلی به پولش احتیاج دارم 

ایشالا که پیدا میکنی،خودت نخود لوبیا بگیر پاک‌کن بسته بندی کن ببر مغاره ها بزار بفروشن یا سبزی خوردن 

‏لقمه های مامانم شبیه آوازهای شجریانه باید ی ربع نون خالی بخوریم تا برسیم به مواد اصلیش
عزیزم توی دیوار بیشتر میتونی پیدا کنی،یه سر فهامی دور باغ ملی بزن شاید گیرت اومد

اونجا رفتم امااااا یا کارشون تمام وقته وحتما هم سابقه کار میخان.نیمه وقت هم با حقوق 200 تومن که کرایه. ادمم در نمیاد.

اونجا رفتم امااااا یا کارشون تمام وقته وحتما هم سابقه کار میخان.نیمه وقت هم با حقوق 200 تومن که کرای ...

آره متاسفانه همین که میگی

من چند نفر رو میشناسم که با ترشی درست کردن و سبزی خورشتی و پیاز داغ و...زندگی خوبی رو میگذرونن،یکم اولش واسه جذب مشتری شاید سخت باشه

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤