2777
2789
عنوان

بگین چی کنم

89 بازدید | 8 پست

ناپدریم روی شستن ظروف خیلی حساسه چندروزه دستکش پاره شده و این مایع ظرفشویی دستمو خیلی میسوزونه الان ۷ تا ظرف هست کلی دادو فحش راه انداخته بخاطر اونا و میگم دستام پوسته دادن میسوزن میترسم چروک شن گوشش بدهکار نیست میگه گاو ماما کن بیا اینارو بشور بدرد نخور عوضی😔😔😔

پولم نداره دستکش بخره دارم سکته میکنم دستام چروک نشن

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

میدونه ناپدری چه رفتاری داره باهات ؟

اره میگه ۲۴ سالته باید بری سرکار تا هیچی نشنوی ولی خب من قدو وزنم افتضاح مسخرست همه مردم مسخرم میکنن نزدیک ۱۹۰ با ۵۸ الی ۶۰ کیلو وزن....

من امروز تاپیکات دیدم با چیزایی که گفتی نظر من اینه که یه مرد صالح پیدا کنی و باهاش ازدواج کنی هم خودت خونه دار میشی و از دست خانوادت راحت میشی همم اگه بخوای درسم بخونی شوهرت کمکت میکنه

درخواست دوستی ندید 🙏

من امروز تاپیکات دیدم با چیزایی که گفتی نظر من اینه که یه مرد صالح پیدا کنی و باهاش ازدواج کنی هم خو ...

میگم که ظاهرم خوب نیست طبقه پیرزنا شدم قدمم نزدیک ۱۹۰ و به شدت لاغرم قوزی شدم هیچکس منو نمیخواد اینجوری ...

میگم که ظاهرم خوب نیست طبقه پیرزنا شدم قدمم نزدیک ۱۹۰ و به شدت لاغرم قوزی شدم هیچکس منو نمیخواد اینج ...

برای بعضی از مردا ظاهر مهم نیست اتفاقا بعضی از مردا زن قدبلند دوست دارن

درخواست دوستی ندید 🙏