2777
2789
عنوان

مامانم رفت

175 بازدید | 19 پست

دارم دیوونه میشم خونمون دیوار به دیوار پدربزرگمون هست من یه خواهر کوچیک دارم همیشه میرفت با بچه های عمم بازی میکند گویا دیروز دعواشون شد شوهر عمم محکم یکی زد تو گوش خواهرم مامانم رفت گفت تا خونه رو جابه جا نکنین برنمیگردم دارم دیوونه میشم دیروز صدای زن عموم میومد داشت توهین میکرد الان میگم خاک برسرم چرا نرفتم حرف بارش کنم مادربزرگمم که مامانم رو مقصر کرد به نظرتون منم بزم پیش مامانم؟؟

خدا با ظالمان نیست . از خدا مایه نزار.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مقصر اون مرتیکه ست جرش نداد بابات؟

نه مامانم سر همین رفت گفت زنگ بزن بهش بابام اصلا زنگ نزد فقط با پدربزرگ و مادربزرگم دعوا کرد

چرا مامانت رفت آخه؟ اینطوری فقط شماها آسیب میبینیدباید بیاد مامانت پیشتون ولی با اون عتیقه ها قطع ار ...

بحث این خونه و اجاره گرون هست پدرمم حاضر نیست عوضش کند

حق دارید اینقدر آشفته باشید؛ وقتی پای خواهر کوچکترتان در میان است، شنیدن چنین چیزی واقعاً سخت است، بهویژه وقتی پس از آن با توهین و سرزنش هم روبهرو شوید. اما خودتان را به خاطر اینکه دیروز نرفتید با آنها بحث کنید، سرزنش نکنید. شاید اگر وارد آن درگیری میشدید، اوضاع بدتر میشد.

به نظرم اگر مادرتان تصمیم گرفته مدتی نزد او بمانید و آنجا آرامش و امنیت بیشتری دارید، بهتر است کنارش باشید. اکنون بیش از هر چیز به این نیاز دارید که هوای یکدیگر را داشته باشید. درباره حرفهای زنعمویتان و مادربزرگتان نیز بهتر است فعلاً خودتان را درگیر بحث نکنید؛ مهم این است که خواهرتان حالش خوب باشد و این موضوع بدون درگیری بیشتر پیگیری شود. ❤️🫠

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40