2777
2789
عنوان

بیخوابی🤕

53 بازدید | 3 پست

اقااااا من دیگه واقعا خسته ام ... از بچگی مشکل بیخوابی دارم ... بارها و بارها دکتر رفتم ... متاسفانه دکتر ها تو این زمینه مشکلو ریشه ای حل نمیکنن و دنبال علتش نیستن ... تا میری زود یه قرص خواب الکی میدن که خب منم واسه اینکه وابسته نشم نمیخورم ... من موقع تغییر فصل ها از سرد به گرم و برعکس مشکلم تشدید میشه ... بقیه سال وضعم بهتره ... اینبار طولانی تر شده مقداری این اوضاع بیخوابیم ( 7 روز شده ... ) ملاتونین اغلب اوقات میخورم ، ولی وقتایی که سیکل بیخوابی شروع میشه ، ملاتونین اثر نمیکنه روم ... شبایی که خوابم نمیبره یا یکی دو قاشق شربت دیفن هیدرامین میخورم یا نصف یا یک دونه زولپیدم 5 میلی گرم میخورم ... تروخدا کسایی که مثل من این مشکلو دارن بیان😭 خیلی حالم بده ... واقعا به خاطر بیخوابیم به فکر خودکشیم ... کیا مثل من این مشکل کوفتیو دارن و کلا تجربه مشابهی دارن؟

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

در طول روز کمتر از موبایل استفاده کن

چرا قرص های شیمیایی؟

نیم ساعت قبل از خواب دمنوش اسطوخودوس و گل گاو زبان و گل محمدی و به بخور از هر کدوم اینا یکم بریز

آزمایش خون حتما باید بدی یه نفر بخاطر کم خونی شدید خواب نمیرفت و الان که مکمل میخوره خیلی بهتر شده

جوانه گندم تازه اگه بتونید خودتون درست کنید روزانه یکم بخورید عالیه

اینا رو انجام بدید صبر هم داشته باشید انشاالله که نتیجه بده