2777
2789
عنوان

کم شدن پریود

22 بازدید | 10 پست

سلام خانوما تجربه داشتین میزان پریود و تعداد روزاش کم باشه من۳۱ سالمه مجردم و خیلی نسبت به قبل کم شده میترسم بخاطر پایین بودن ذخایر تخمدانی باشه شما تجربه داشتین اتفاق افتاده براتون من تقریبا مدت زیادی اینطوری شدم

منم اینطوری شدم ۴ماهه بجای۷روز ۳روز پریود میشم زیاد هم خون نمیاد

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نرفتی دکتر ؟ مجردی ؟

نه

متاهلم و بچه دارم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

من روز دوم انقد زیاده که روز شماری میکنم فقط تموم شه روزای شیشم و هفتم که اخراشه در حد یه دستمال کاغذی پریود میشم

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(

آرع برای منم منک اصن پریودیم افتضاح شده قاطی کردم 😥😥😥😥

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️