2777
2789
عنوان

فرش هام قشنگن

131 بازدید | 10 پست

سلام خانوما من سال ۱۴۰۰ عروسیم بوده فرش هایی که خریدم این مدلی که عکس میزارم هست.. الان خونمون رو عوض کردم بنظرتون همینا قشنگه خوبن؟ یا عوض کنم؟ فرش هام سالم هستن منظورم از لحاظ طرح مدلش هست که قشنگ هستند یا نه.. شما هم نظرتون رو بگید.

و اینکه چون خونه های قبلیم کوچکتر بود یک بار یکیش رو استفاده میکردم یکبار یکی دیگه یعنی جفتش باهم همزمان استفاده نشدن کلا هرکدوم ۲ تا ۳ سال استفاده شده.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بستگی داره به مبل و پرده بباد یا نه

به مبل پرده هام میان. چون مبلایی استیلم هم تو همین طرح سبکه. پرده هام هم تقریبا یالان هاش تو همین رنگ هاس خودشون که سفید ساده هست

نو هم میبود میخواستی عوض کنی مفت برمیداشتن فرش فروشیا

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

دوستش ندارم ولی نظر خودت مهم

میدونه چون نو هستن و سالم. خیلی قیمتی ضرر میکنم برا همین دودلم چکار کنم. وگرنه خیلی رنگشو دوست دارم جون داره ابنجا کیفیتش اومده پایین