2777
2789
عنوان

عقدی هستیم

141 بازدید | 10 پست

ی ساله، ب شدت میل جنسی ام اومده پایین

و فقط دارم با نامزدم ادا در میارم و نقش بازی میکنم ک همه چی طبیعیه

فک کنم خودش هم خوب میفهمه، طبیعی نیست.

ولی ن تا این حد ک بدونه دیگه تقریبا هیچ حسی ندارم، فقط 30 درصد

راستش مادر نامزدم تعادل روانی نداره و خیلی زیاد وابسته اس ب پسرش و خب ما مشکلاتی باهم داشتیم سر این قضیه

با اینکه گذشته برای من حل نشده از نظر روحی و فک میکنم نامزدم مستقل نیست و مرد نیست و بچه اس. اینا تصوری ک ازش داشتم رو تو ذهنم خراب کرده و فک میکنم بخاطر همینه.

سعی هم کردیم درستش کنیم ولی آنچنان تاثیری نداشته.

چیکار میشه کرد؟! خیلی بدم میومد از بلاتکلیفی و دوران عقد برای همینم تو دبیرستان و دانشگاه ک شرایطش بود ازدواج نکردم، ک هم خودم آمادگی داشته باشم هم با مردی ازدواج کنم ک سربازی و دانشگاهشو رفته باشه و آمادگی داشته باشه.

الان از مدل ماشینش راضی نیس و میگ اول ماشین خوب بخره بعد عروسی بگیریم، اینجوری نشه ک عروسی بگیریم بعد بخاطر هزینه اش مجبور شیم بفروشیم.

منم واقعا نمیدونم باید چیکار کنم، اگه ی مشهد بریم بریم سر خونه زندگیمون چطوره؟! ممکنه بعدش دلش نخواد عروسی بگیره؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این موضوعات آبجی باید رودرو با مشاورین خانواده چندجلسه بحرفین تا راه کار راه حل ها بگن چون شغل شون هست

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

این بسنگی به خودت داره اگه فکر میکنی بعدا قراره همش حسرت بخوری توصیه میکنم عروسی بگیری

اما مشکل تو الان عروسی نیس در حقیقت داری عروسی رو پیش میکشی که از موضوع اصلی فرار کنی اگر همسرت نخواد به استقلال رفتاری برسه و مشکلات عاطفی بینتون حل نشه میتونم قول بدم بعد عروسی هم همین آش و همین کاسس

حالا ب 1480 زنگ میزنم ببینم اونا چی میگن

بابت این موضوعات باید حضوری مشاورین خانواده برین

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه