2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی

86 بازدید | 18 پست

به نظرم من ازدواج سنتی یعنی منِ مادر پسر، ضعفهای پسرمو میدونم و تو رو بر اساس اون انتخاب کردم. اگه پسرم دست بزن داره تو که بی سر و زبونی رو انتخاب میکنم. اگه قدرت تصمیم گیری نداره تو که زبر و زرنگی رو میگیرم. اگه عرضه پول دراوررن نداره تو که کارمندی رو میگیرم و....

چقدر قبول دارین؟

بیایین به دور از حاشیه نظر بدیم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ناراحت نشین

من احساس میکردم ببعی هستم واومدن ببینن خوبم یانه😁😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....

ربطی نداره مگه مادره چقدر اون دخترو میشناسه؟ اکثرا اصلا دخترو ندیدن و یه معرف اون وسط بوده که اونم میشه آشنایی با واسطه که همه جای دنیا هم هست حالا چه واسه ازدواج چه دوستی

اجازه اومدن میدین؟ خوبه؟ من نمیدم

اومدن که میومدن

بعدخیلی بهم برمیخورد

عوضیای گاوببعی به این خوبی رونمیپسندیدن.

منم خودم رفتم واسه خودم خواستگاری😁😂🤣🤣

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....

سنتی بعضی بخشاش واقعا پسند نیست

من سنتی ازدواج کردم

ولی ن ن عکس گرفتن، ن تو تماس تلفنی چیزی از ظاهر و درآمد و.. پرسیدن، ن مادرش زودتز اومد منو ببینه و... . خود همسرم منو پسندیده بود ولی صرفا چون دوتامونم معتقدیم از راه درخواست مستقیم وارد نشد ب خونوادش گف بگن، ولی اط جلسه اول خودش اومد و تا آخرش باهم بیرون رفتیم حرف زدیم از خیلی چیزا خونوادش هنوزم خبر ندارن. صفر تا صد با خودش بود.

سنتی بعضی بخشاش واقعا پسند نیستمن سنتی ازدواج کردمولی ن ن عکس گرفتن، ن تو تماس تلفنی چیزی از ظاهر و ...

الانم خیلی عاشق همیم

اصن تو همون آشنایی م همسرم حسابی علاقمند شده بود. کلی مشکل پیش اومد و حلش کردیم

خلاصه بعضی قتا اعتقادات و اینا اجازه دوستی و نمیده و سنتی جوابه

ولی خب باسد هردو طرف احترام بذازن