2777
2789

اسی زبانت خوبه آیا؟ در حد b2هستی

من یه دوستم کانون ثبت نام میخواد کنه امروز مهلت آخر ازمون بود بعد میخواد بیفته b2ولی وقتی برای خوندن نداره دیکه گفت اگه کسی باشه جام آزمون آنلاین شفاهی هست بده یه مبلغی میده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گفتن منم لایک کن بیزحمت

✨️˒ ارغـوان من؛ امـیدوارم شجـاعت رفتن داشته باشـے. رفـتن از کنار ڪـسانی که به تـو حـس ناکافـے بودن دادند. رفـتن از جایـی که خانه اسـت؛ اما حـس خانه بودن نمی‌دهـد. رفـتن از دنیاےِ تاریک و کوچـکی که برای خود سـاختی و در نہـایت، مڪانے را بیابـی که از تمـام خستـگی هایـت به آن برگردی... 

What would you change about your life?What shapes your worldview?در این حد اگه میتونی جواب بدی اوکی ...

تو چی رو باید در زندگیت تغییر بدی؟

شکل جهان بینی تو چیه؟

دیگه نمیدونم درست گفتم یا نه

ببینید من آزمون رو نمیتونم به جای ایشون بدم چون از خودم مطمئن نیستم

درسته جدی سطح زبانت خوبه باشه عزیزم هرطور میدونی اذیتت نمیکنم

من در حال حاضر زبان عربی دارم میخونم این اطلاعاتم از زبان برای چند سال پیشه و در کنارش مدرسه و دانشگاه بعد ها شاید انگلیسی هم ادامه بدم

درسته جدی سطح زبانت خوبه باشه عزیزم هرطور میدونی اذیتت نمیکنم

فقط یک نکتهای بهتره دوستتون این کارو نکنه بر فرض اگر مسلط هم بودم قبول نمیکردم از نظر اخلاقی و شرعی این کار درست نیست بهتره خودشون آزمون رو بدن بالطبع پولی هم که دریافت بشه از این راه مشکل داره بهشون گوشزد کنید این مورد رو