2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 47 پست
ممنوننننن واقعا...برا شیمی چیکار کنم؟

اگه میخوای ایدی تلگراممو بدم پیام بده دوره تست و درس فیزیک و زیستو برات بفرستم چون خودم با بدبختی کاملشو پیدا کردم😂

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.🥀🕳یه عدد ENTJ🕳

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پشت کنکوری؟ اگه آره بنظرم آره کامل و کافیه برای شما که یکسال همون درسا رو تو مدرسه هم آموزش دیدین مگ ...

دوازدهمم

کنکوری ام اونایی که تجربه ای تو این زمینه دارن خوشحال میشم بشنوم🫂

اگه میخوای ایدی تلگراممو بدم پیام بده دوره تست و درس فیزیک و زیستو برات بفرستم چون خودم با بدبختی کا ...

بزا من آیدی بدم

تلگرامم محدوده خودم نمیتونم شروع کننده باشم😂

کنکوری ام اونایی که تجربه ای تو این زمینه دارن خوشحال میشم بشنوم🫂

بزا من آیدی بدمتلگرامم محدوده خودم نمیتونم شروع کننده باشم😂

حله سیسی

گفتم اگه بگم خودت ایدی بده ممکنه بگی دور شو مرتیکهه میخوای گولم بزنی🤣

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.🥀🕳یه عدد ENTJ🕳

نه نیازه خب باید یاد بگیرم ولی وقت ادمو میگیره منم تست میزنم برا هر مبحث ده تست یا کمتر بیشتر میزنم ...

آره برای تست آموزشی خوبه این تعداد یعنی بلافاصله بعد از فیلم برنی، ولی باید روزهای بعدش بیشتر زده بشه

کم کم راه میفتیی ولی از من بهت نصیحت روی آموزش و کلاس زیاد مانور نده بیشتر وقت بذار برای تست بیشتر و آزمون زیاد نترس از اینا

بیشتر بزنی عالیه هر چقدر بیشتر تست بزنی بهتره هیچ وقت نگو تست کافیه روزی میانگین ۷۰ تا عالیه

اره میدونم ولی وقتشو ندارم واقعا هر روز باید ویدیو ببینم و اون مبحث رو بخونم درس های عمومی هم بخونم برا نهایی تا نهایی معدلم عالی بشه و خب تستم میزنم بیشتر وقت نمیکنم

📍 Shiraz | شیراز 🌿 این کاربری دست دونفره .شیراز؛ جایی که عطر بهارنارنج، دل را آرام میکند 🍊🌿

مشااااور واقعا دروغ محضهسه ماهو دنبال مشاور از دست دادمبرا هفت پشتم بسه

نمیدونم والا برا من خیلی خوب بود من دو سال زمانم گذشت و پشت کنکور موندم چون برنامم درست نبود و اینا الان خداروشکر راضیم میخونم ولی خب از چیزی که ناراضیم اینه که وقت شو ندارم تست زیاد بزنم

📍 Shiraz | شیراز 🌿 این کاربری دست دونفره .شیراز؛ جایی که عطر بهارنارنج، دل را آرام میکند 🍊🌿

آره برای تست آموزشی خوبه این تعداد یعنی بلافاصله بعد از فیلم برنی، ولی باید روزهای بعدش بیشتر زده بش ...

خب آره خودمم دلم میخواد زیاد تست بزنم وقتشو ندارم نمیدونم چیکار کنم خیلی نگرانم بخاطر این موضوع مثلا تست خیلی سبز برا هر مبحث ۲۰ تست داره من فقط وقت میکنم که ده تست بزنم همش نگرانم اون ده تست دیگه چی میشه ولی خب من امسال دهم هستم دو سال دیگه باقی مونده میگم اون دو سالی که بافی مونده وقتی میام کتاب های سال دهم رو مرور کنم اون تست های باقی مونده رو میزنم نمیدونم قراره چی بشه

اره میدونم ولی وقتشو ندارم واقعا هر روز باید ویدیو ببینم و اون مبحث رو بخونم درس های عمومی هم بخونم ...

تست نزنی ضرر میکنی

همش هم وقتت رو برای فیلم نزار آخر سال پشیمون میشی

وقتی تست میزنی تست قسمت هایی از نهایی که طراح میخواد سوتی دانش آموز رو بگیره کاور میکنه و به نهایی هم کمک میکنه و نمره ات بالا میشه و نمره ای که بچه هایی که فقط تشریحی میخونن نمیگیرن رو میگیری

از اون طرف شاید کنکورت مثل کنکور امسال ماشد که رقابت بیشتر سر کنکور بود تا نهایی

مثلا امسال اغلب نهایی رو خوب دادن تراکم بین نمرات ۱۹ تا ۲۰ بالا رفت و کنکور بچه ها رو متمایز میکنه

تست نزنی ضرر میکنی همش هم وقتت رو برای فیلم نزار آخر سال پشیمون میشی وقتی تست میزنی تست قسمت هایی از ...

خب من روزی یه ویدیو میبینم و بعد مثلاً اون مبحث رو خیلی خوب با جزوه و نکته هاش میخونم ولی خب آره ده تست بیشتر نمیتونم حل کنم البته بعضی موقع ها ۲۰تست حل میکنم مثلا ریاضی معمولا ۲۰ ۳۰تست میزنم که خیلی سخته خیلی برام سخته ولی بعدش یاد میگیرم نکته هاشو یاد میگیریم

خب من روزی یه ویدیو میبینم و بعد مثلاً اون مبحث رو خیلی خوب با جزوه و نکته هاش میخونم ولی خب آره ده ...

کلی گفتم مثلا اگر میتونی برای همه ی درس ها ویدیو نبین و با کلاس های سالیانه پیش نرو از ویدیو های سال گذشته استفاده کن

و ساعت مطالعه ات رو بالاببز