2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 45 پست
همون خط آخر دلیلی نمیشه برای ادامه ندادنش از یجایی به بعد کمالکرایی رو بذار کنار اگه واقعا نیاز ندار ...

نه نیازه خب باید یاد بگیرم ولی وقت ادمو میگیره منم تست میزنم برا هر مبحث ده تست یا کمتر بیشتر میزنم خوبه بنظرت ؟

📍 Shiraz | شیراز 🌿 این کاربری دست دونفره .شیراز؛ جایی که عطر بهارنارنج، دل را آرام میکند 🍊🌿

من هم ویدیو میبینم هم تست میزنم ولی خب برا هر مبحث تقریبا ۱۰ تست بعضی موقع ها بیشتر تست میزنم خوبه؟ ...

من تازه شروع کردم اصلاااا نمیدونم چه تعداد خوبه🫠💔😂😂

کنکوری ام اونایی که تجربه ای تو این زمینه دارن خوشحال میشم بشنوم🫂

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آره یه مشاور هست سارا رمضانی میگه از مهر شروع کردم با کاموا یحیوی 50/60 زده بود

از مهرماه شروع کرد کنکوری خوندن؟

رتبه اش چند شد

من تازه شروع کردم اصلاااا نمیدونم چه تعداد خوبه🫠💔😂😂

مشاور داشته باشی هم خیلی خوبه

📍 Shiraz | شیراز 🌿 این کاربری دست دونفره .شیراز؛ جایی که عطر بهارنارنج، دل را آرام میکند 🍊🌿

من هم ویدیو میبینم هم تست میزنم ولی خب برا هر مبحث تقریبا ۱۰ تست بعضی موقع ها بیشتر تست میزنم خوبه؟ ...

بیشتر بزنی عالیه هر چقدر بیشتر تست بزنی بهتره هیچ وقت نگو تست کافیه

روزی میانگین ۷۰ تا عالیه

توصیه از من پشت کنکوری به تو

دوازدهم فیزیک و زیست سالیانشو ببینی مشکلی نیست

اما واسه پایه برو تو کانال تلگرام دوره تست و درس شجاعی و فرهمند رو پیدا کن دهم یازدهم اونو ببین سالیانه خیلی طولانیه این اشتباهو نکن همه رو سالیانه ببینی

ریاضیم فینیتو خوبه

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.🥀🕳یه عدد ENTJ🕳

توصیه از من پشت کنکوری به تو دوازدهم فیزیک و زیست سالیانشو ببینی مشکلی نیستاما واسه پایه برو تو کانا ...

ممنوننننن واقعا...

برا شیمی چیکار کنم؟

کامل میگن؟

پشت کنکوری؟ اگه آره بنظرم آره کامل و کافیه برای شما که یکسال همون درسا رو تو مدرسه هم آموزش دیدین مگر اینکه پایه خیلی ضعیفی داشته بودین برای اون درس یا عملا مدرسه براتون کاربردی نداشته

دبیر خوبی انتخاب کنی و با تست هم تثبیت کنی کاملا کافی و درسته