2777
2789
عنوان

بتا 171

106 بازدید | 41 پست

یه هفته مونده به موعدم بتام 171 بود

چهارشنبه عصر آزمایش دادم 48 ساعت بعدش افتاد روز جمعه نتونستم آزمایش بدم

به نظرتون بتا کمه؟

کسی بوده شرایطش مثل من باشه

من دقیق یه هفته مونده به موعد متوجه علائم شدم

بیبی چک منفی بود آزمایش مثبت دیگه بی بی رو تکرار نکردم

مثبته دیگه مبارکه عزیزم

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، مشاوره میدم 💍متاهل و خوشبخت🌱که گرچه رنج به جان میرسد امید دواست☁️کاربر سال۹۶در انتظار🐣

ممنون آخه بعضیا میگم بتا کمه

بتا عالیه گلم من ۵ روز تاخیر بتا ۹۹۹ بود شما هنوز تاخیر نداری

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، مشاوره میدم 💍متاهل و خوشبخت🌱که گرچه رنج به جان میرسد امید دواست☁️کاربر سال۹۶در انتظار🐣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🙃من دخترمو با ۱۷۰ باردار بودم😊

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

قبل موعد داده بودی یا بعدش

دقیقا ۱۰ روز قبلش

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!