2777
2789
عنوان

طلاق خیانت

122 بازدید | 10 پست

دقیقا بعد ۲ ماه زندگی مشترک فهمیدم حرف زدنشو شنیدم چت رو دیدم والا یه نفر خاص نه چند تا دختر مختلف تا چه حد پیش رفته بود رو هم نمیدونم حالمم بد شد و گفتم بهش قسم آیه خورد ک بخدا یکی منحرفم کرد ولی من دیگ بخشیدمو رفتم لفظی ببخش بود تا عمر دارم از یادم نمیره و صد البته نسبت بهش بدبین شدم خیلی بد بد بین شدم دیگ اصلا بهش اعتماد ندارم

خیلی حس بدیه

ولی من قبل اون با هیچ کی نبودم عین این آفتاب مهتاب ندیده ولی کنجکاوی کردم گذشته اونو و دیدم و عینه این مرده متحرک ها شدم به این باور رسیدم ک هرچی خراب تر باشی ی همسر پاک گیرت میاد

خدایا مگ چ گناهی به درگاهت کردم؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

کسی که خیانت کنه بازم خیانت میکنه اصلا قابل بخشش نیست یعنی چی منحرف شدم؟ بگو تپ غلط کردی منحرف شدی تو زن داری بگو تو که عرضه زندگی مشترک نداری وفاداری بلد نیستی بیخود کردی دختر مردمو گرفتی میزدی تو گوشش از خونه میومدی بیرون حتی اگه قصدت طلاق هم نبود، اشتباه کردی خیلی راحت گفتی میبخشم و تموم

💍🎀

من خیلی چیزا دیدم همه جوری ولی نرفتم الان بیخیال شدم کاری به کارش ندارم

طلاق به این راحتی نیست ولی این شکلی زندگی دیگ شیرینی نداره انگار فقط تحمل میکنی

کسی که خیانت کنه بازم خیانت میکنه اصلا قابل بخشش نیست یعنی چی منحرف شدم؟ بگو تپ غلط کردی منحرف شدی ت ...

ب راحتی نبخشیده هم خانواده اونا فهمیدن هم من ولی راست میگی کسی ک خیانت کنه دیگ قبحش میشکنه چون بعدشم دیدم💔🙃

ب راحتی نبخشیده هم خانواده اونا فهمیدن هم من ولی راست میگی کسی ک خیانت کنه دیگ قبحش میشکنه چون بعدشم ...

کاش حداقل یه مدت میرفتی خونه بابات ک قدرتو بدونه یا برا ترسوندنش مهریه میزاشتی اجرا اگه دوست داره بگو خونه یا ماشینی ک به نامشه بزنه به نامت بگو در غیر این صورت نمیخوامت، چون دیگه میفهمه ک تو نمیتونی طلاق بگیری کارشو تکرار میکنه حداقل بترسونش

💍🎀