2777
2789

اگه پول داری معلومه آزاد

برای دیگران خوب بخواه تا خدا برات خوب بسازه🙃با زمین خوردن دیگران ما بلند نمیشیم...🫠من تک تک آدم های مهربون روی زمین رو دوست دارم و براشون آرزوی خوشبختی میکنم😍 من عاشق زندگیمم با همه سختیاش💙خداجونم مرسی که نزاشتی حسرت چیزی به دلم بمونه😘و مطئمنم بازم حواست بهم هست تا به بقیه آرزوهام برسم🥰💫

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام عزیزم❤️شما باید شرایط خودت رو بسنجی،آزاد کلاس حضوری داره و شرکت در کلاس اجباریه و اینکه شهریه بیشتری هم باید پرداخت کنین ولی پیام نور تا جایی که خبر دارم شرکت در کلاس ها اجباری نیست و اینکه شهریه کمتری هم شما پرداخت میکنید

البته بنظرم آزاد بهتره😅 چون فشار کمتری روی دانشجو هست برای خوندن و یاد گرفتن دروس،من خودم غیر انتفاعی میخونم

دانشجوی رشته مشاوره 🥹من یه دخترم که عاشق رشتمم🥰

از لحاظ شهریه که باهم فرق چندانی ندارن از سال 404شهریه پیام نور خیلی بالارفته

از لحاظ تدریس و امتحان ازاد استاد محور هست اما پیام نور خودخوان و کشوریه

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

سلام عزیزم❤️شما باید شرایط خودت رو بسنجی،آزاد کلاس حضوری داره و شرکت در کلاس اجباریه و اینکه شهریه ب ...

من خیلی دوست دارم برم آزاد شهر دیگه ولی خانوادم نمیزارن:)))

دخترخوب من تورو مث خواهرم دوستت داشتم نباید اون کارو میکردی...💔🚶‍♀️

من خیلی دوست دارم برم آزاد شهر دیگه ولی خانوادم نمیزارن:)))

آزاد شهر دیگه براتون خیلی هزینه ش سنگین میشه چون هزینه خوابگاه و رفت آمد هم اضافه میشه😅 واقعا سنگین میشه

آزاد شهر دیگه براتون خیلی هزینه ش سنگین میشه چون هزینه خوابگاه و رفت آمد هم اضافه میشه😅 واقعا سنگین ...

اصلا دلم میخاد از خانوادا دیگ دور بشم:)

دخترخوب من تورو مث خواهرم دوستت داشتم نباید اون کارو میکردی...💔🚶‍♀️

اصلا دلم میخاد از خانوادا دیگ دور بشم:)

🥲 الهی بگردمممم،ولی برای انتخاب دانشگاه بنظرم آزاد شهر دیگه نرید... شهر خودتون آزاد داره؟