2777
2789
عنوان

ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 32 پست
ادم باید عاقل باشه فکر بعدا باشه

بعدا چه اتفاقی قراره بیفته؟ اگه همینجوری کشکی ازداج کردن که هیچی حرف شما متین ولی اگه ازدواجشون بر پایه عشق و اعتماد باشه این حرفا معنی نداره دیگه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بعدا چه اتفاقی قراره بیفته؟ اگه همینجوری کشکی ازداج کردن که هیچی حرف شما متین ولی اگه ازدواجشون بر پ ...

این چیزا حرفه ادم باید برای خودش پشتبانه داشته باشه

اگر فرقی نداره اقا ۶دونگ به اسم زنش کنه مردا هیچوقت کوتاه نمیان

این چیزا حرفه ادم باید برای خودش پشتبانه داشته باشه اگر فرقی نداره اقا ۶دونگ به اسم زنش کنه مردا هیچ ...

دقیقا منم حرفم همینه فردا باهاش اتمام حجت میکنم اما ازالان دلهره دارم نکنه بینمون دعوا بشه خدایا بخیر بگذرون

دقیقا منم حرفم همینه فردا باهاش اتمام حجت میکنم اما ازالان دلهره دارم نکنه بینمون دعوا بشه خدایا بخی ...

کوتاه نیا

پول خودتو بزن به نام خودت نزاشت توام پولتو نده برو سرمایه گذاری کن یجا دیگه

مردا زرنگن اگر قرار نیست اتفاق بیوفته بگو همشو بزن به نام من

یعنی چی

درمورد یه چیزایی صلح میکنین و ثبت میشه درمورد هر شرطی که خودتون میخاین

مثلا فامیل ما صلح کرده بود تا وقتی زنش زندست بچه هاش حق ندارن خونه رو بفروشن ، و الانم همینطوره تا خود اون خانوم نخواد کسی نمیتونه اونجارو بفروشه

این چیزا حرفه ادم باید برای خودش پشتبانه داشته باشه اگر فرقی نداره اقا ۶دونگ به اسم زنش کنه مردا هیچ ...

درسته منم میگم اصلا نباید همچین بحثی باشه ، ما ماشین نداشتیم وقتی قرارشد بخریم من به شوهرم گفتم میزنی ب اسم من ؟ گفت اره هرچی دارم واس تو اصلا حرفی نزد که نه و فلان باد که ماشین مامانمو خریدیم الان سه ساله من میگم تو برو سند بزن اون میگه تو برو 😂سند فعلا ب اسم مامانمه 😂🤦🏻♀️