2777
2789
عنوان

لیزر کندلا

99 بازدید | 6 پست

سلام بچه هاا لطفا کسانی که تجربه دارن بیان

من دیروز اولین جلسه لیزر داشتم با دستگاه کندلا بعد احساس میکنم خانمه خوب و با دقت نزد و شات هاشو همینطوری میکشید یه جا نمیزاشت و برداره میکشید یه جورایی و هزینه اشم بالاس به نظرتون جواب میگیرم خیلی ناراحتم این همه هزینه دادم و جواب نگیرم به نظرتون با بی دقتی هم که کرد چون دستگاه کندلا خوبه جواب میگیرم؟

بعد اینکه جاهای که کم مو بودن زیاد احساس نکردم دردشو احتمال جواب دهی چطوره؟ موهای شکم و بازوم نازک هستن ولی سیاه و زیادن من لیزر کردم دیگه گفتم یا زیاد میشه یا نه

بعد چند جلسه لیزر که موها کمتر شدن میشه دیگه نری لیزر و با اپلاسیون انجام بدی؟ چون لیزر جوریه که تمو ...

ممن۴جلسه دارم میرم کندلاس متاسفانه برامنم فقط دوبار درست زدن اپراتور این سری اصلا خوب نزد سرسری ولی خوب تقریبا۶۰درصدموهام رفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد چند جلسه لیزر که موها کمتر شدن میشه دیگه نری لیزر و با اپلاسیون انجام بدی؟ چون لیزر جوریه که تمو ...

اگر اپلاسیون بری کاملا برمیگردن میون جلساتتم فقط میتونی دوبار شیو کنی یک بار وقتی ۱۴روز از لیزرت گذشت بار دوم زمانی ک بخوای بری لیزر اونم فقط بت ژیلت

اگر اپلاسیون بری کاملا برمیگردن میون جلساتتم فقط میتونی دوبار شیو کنی یک بار وقتی ۱۴روز از لیزرت گذش ...

واقعا بی انصاف هستن این همه هزینه میدیم حداقل کار خوب انجام بدین💔