2777
2789
عنوان

خاستگار خوب

260 بازدید | 40 پست

دوستان خوبم بیاید یه خاستگار اومد برام پسر خیلی خوبی بود خونه و ماشین نداره و شغلش بد نیست گاهی ۳۰ تومن در میاره گاهی۱۰۰ تومن درامدش هست من خودمم شاغلم خانوادم مخالفن میگن وضعیت مالی خیلی فرق میکنه ولی من اخلاق برام مهمه توی جلسه اول بهم گفت مثلا باید برای هزینهای خونه خورد و خوراک برنامه ریزی کنیم که مثلا فقط ۲۰ تومن هزینه خوراک بشه و این مسوولیتو میخواد من انجام بدم خودش میاد خرید ولی منظورش اینه من مدریت کنم چقدر چی بخریم تا اخر ماه داشته باشیم نظر شما چیه؟ یخرده هم قد هست و یکمم بجباژ بقیه اخلاقاش خوب بود

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کاهی ۳۰ گاهی ۱۰۰ و انتظار داره نهایت ۲۰ هزینه زندگی کنه خب چرا تا حالا نتونسته پس اندازی کنه حداقل یه ماشین بگیره. راستی بعد کرایه خونه ماهی ۲۰ تومن دیگه؟؟ انتظار داره بقیه پولو چیکار کنه؟ طلا بگیرین؟ یا همونجور بلااستفاده توی بانک نگه داره یا خرج رفیق بازیاش کنه؟ همه اینا مهمه عشق چشاتو کور نکنه منطقی انتخاب کن عاشقانه زندگی کن.

یه بار دندونت خراب شه باتوجه به ماهی ۲۰ میلیون ایا در نظر میگیره خارج از ۲۰ تومن هزینه دندون و دکترتو بده؟؟ یا میگه نه از اول گفتم ۲۰ حالا خودت مدیریت کن؟؟ بنظرم مدیریتو بده دست خودش اینجوری سنگین تری

خیلی به اخلاق دل نبندهمه تا قبل عروسی جنتلمننبعد عروسی سگ هار میشنلااقل معیارای دیگتو هم داشته باشه ...

بجز بحث مالی یخرده خسیس هست ک منشاش وضعیت مالیش هست بنظرم یکمم قد و لحباز هست ولی اهل گفتمان بود موردای دیگش خوب بنظرت رد کنم؟

کاهی ۳۰ گاهی ۱۰۰ و انتظار داره نهایت ۲۰ هزینه زندگی کنه خب چرا تا حالا نتونسته پس اندازی کنه حداقل ی ...

ای خدا این جوونایی که پدر پولدار ندارن چه غلطی بکنن خب؟؟

اطراف من هرکی پددش بهش خونه ماشین داده ازدواج کرده

وگرنه کلی تحصیل کرده ی دکترا با شغل خوب دورم هستن چون حمایت پدر رو نداشتن الان ۴۰ سالشونه و هجوز مجرد به علت مشکلات مالی😑🥲

کاهی ۳۰ گاهی ۱۰۰ و انتظار داره نهایت ۲۰ هزینه زندگی کنه خب چرا تا حالا نتونسته پس اندازی کنه حداقل ی ...

میگه فقط خورد و خوراک ۲۰ تومن بقیه پولو سرمایه گذاری کنه مثلا طلا یا بورس یا کار کنه باهاش میگه هی پس انداز میکنم تا خونه بگیریم

بجز بحث مالی یخرده خسیس هست ک منشاش وضعیت مالیش هست بنظرم یکمم قد و لحباز هست ولی اهل گفتمان بود مور ...

ببین بستگی به لول خانوادگی و لول خودتم داره

یک کلام بگم، اگه بهش بله بدی بدون ترس از قضاوت شدن، به اطرافیانت معرفیش میکنی؟ اگه اره بله رو بده

ای خدا این جوونایی که پدر پولدار ندارن چه غلطی بکنن خب؟؟اطراف من هرکی پددش بهش خونه ماشین داده ازدوا ...

ببخشید الان چه ربطی به پدر داشت؟ من حرفی از پدر ایشون زدم؟؟ کسیکه حسابگره و ماهی ۳۰ یا ۱۰۰ میلیون در میاره چطور ممکنه پس اندازی نداشته باشه که حتی نتونه یه ماشین بگیره؟