2777
2789
عنوان

پسر خوابگاهی⁉️

180 بازدید | 27 پست

عادیه که به پسرای خوابگاهی حس بدی دارم؟

حس میکنم هیچ شرم و خجالتی نسبت به همدیگه ندارن تو خوابگاه و هر کار اشتباهی که هست رو انجام میدن😐😑

البته چند بار یه چیزای بدی ازشون شنیدم حس میکنم اینم باعث شده بیشتر وایب بد بگیرم ازشون

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم شنیدم بحثاشون سانسوریه😂

در مواجه با هنجار شکنی زبونم خیلی تند و تلخه،اینجانب دارای مقدار زیادی صراحت کلام هستم.😊مخاطبای عنتر نشنال اصلاااا اصلااا منو ریپ نکنید و با من وارد بحث نشید،زامبی های وحشی .

لوا.ط که نمیکنن

نه خب اون نه😑

ولی بازم همه حریم خصوصی ندارن و همه کارای منفیشون جلوی رو همه

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

والا من تو خوابگاه دخترانه ام اوضاع همینه😂😂

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

چی شنیدی بگوووو

شنیدم فیلمای بد میبینن باهم و راجب دخترا حرف میزنن و اینا😑

به نظرم خیلی زشته طرف همچین کار خصوصی و بحثای خصوصی رو دسته جمعی انجام بده

پسرای کلاس ما بهتریناشون تو خوابگاهن

برای ماهم بد و خوب دارن

ولی درکل حس مثبتی ندارم بهشون