2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

93 بازدید | 5 پست

سر ماه پدرم گفت یه مقداری داری به من پول قرض بدی گفتم بله کارت و گرفت برای 4میلیون رفت کل کارت و خالی کرد من که مونده بودم چی بگم گفتم چرا کارتمو خالی کردی میگه آخه کارت خودم همراهم نبود از کارت تو همه و حساب کردم

بقیه و برات کارت به کارت میکنم بعد دو روز گفتم بقیه پورنو به حسابم میریزی گفت سر ماه که حقوق دادن میریزم از خودم خواستی پول بگیر من سر کار میرم مستقلم اصلا نیاز ندارم پدرم پول بهم بده با مادرم رفته مسافرت من جایی دعوت شدم بهشون امروز زنگ زدم میگم برای پول واریز کنید من میخوام برم مهمونی پول لازم دارم 800تومن کلا ریخته تو حسابم

منم زنگ زدم گفتم به نظرتون بشه این مقدار حالا میدونم تازه وام گرفته و پول داره

یهو گفت اگر میخوای برات بریزم دوباره هیچی نگفتم خداحافظی و قطع کردم

اما پشت دستمو داغ گذاشتم از این به بعد پولی ندم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی واقعا بدهااااا

از این نوع قرض دادن متنفرم

من بارها دنبال پولم دوئیدم

واقعا متوجه نمیشم زشته

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

خیلی واقعا بدهااااا از این نوع قرض دادن متنفرم من بارها دنبال پولم دوئیدم واقعا متوجه نمیشم زشته

اخه میدونی نمیشه حرفی ام زد خودش داره اگر نداشت میگفتم خب بده اصلا با پل و جون میدادم

اما متاسفانه فقط به فکر کندن

اخه میدونی نمیشه حرفی ام زد خودش داره اگر نداشت میگفتم خب بده اصلا با پل و جون میدادم اما متاسفانه ف ...

اره دقیقاااا

هرکی ام باشع همین فکرو میکنه

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌