2777
2789
عنوان

عشق یه طرفه

80 بازدید | 10 پست

خیلیییی عذاب میکشی هر لحظه

من گفتم و گفت وقت رابطه ندارم اما خدا شاهده کلی دعا میکنم بلاخره مهرم به دلش بشینه چون من گفتم یا این یا هیچکسی

حتی نمیتونم تصور کنم با مرد دیگه ای بخوام ازدواج کنم یا اصلا بهش فکر کنم

به قول شاعر بیخیالِ من است اویی که تمام خیالِ من است

لطفا اگه قراره سرزنش کنید توی تاپیک نیاید

کاربری دست دو نفره

میگذره سر ماهم اومده...

صرفا جهت آگاهی!!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا یکی داشت خودکشی میکرد، با چند نفر تا صبح باهاش صحبت کردیم تا منصرف شد!! حضورم در این سایت زنونه ننگ نیست، افتخار هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد مسائل خانم ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و... در حد توانم سعی میکنم مفید باشم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه قراره بگذره اصلا عشقی نبوده از اول عشق اگه واقعی باشه هزار سال هم سپری بشه نمیگذره

میگفت میگذره اما ردش می مونه!!

یه روزی ناچارا میپذیری و اینم خودش داستانی داره حال و هواش...

صرفا جهت آگاهی!!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا یکی داشت خودکشی میکرد، با چند نفر تا صبح باهاش صحبت کردیم تا منصرف شد!! حضورم در این سایت زنونه ننگ نیست، افتخار هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد مسائل خانم ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و... در حد توانم سعی میکنم مفید باشم.

میگفت میگذره اما ردش می مونه!!یه روزی ناچارا میپذیری و اینم خودش داستانی داره حال و هواش...

ولی تمام تلاشمو میکنم که برسم بهش 🥲امیدوارم خدا خودش مهرم و بندازه دلش

کاربری دست دو نفره

بهش گفتی میخایش و اون گفت نه ؟

اره دوستم گفت اون گفت که من کلا درگیر درس و کارم و وارد رابطه شدن باعث میشه از اهدافم جا بمونم و نمیتونم برای رابطه وقت بزارم

کاربری دست دو نفره

خودتو لول آپ کن پرستیژتو بیشتر کن از همه لحاظ چه جایگاه شغلی ، چه قیافه ، بعد تو موقعیت درست خیلی محترمانه دوباره پیشنهاد بده ولی دیگه اخرین بار باشه

بهشم بگو که اگه این مدت نبودی بخاطر این بوده اون تایم داشته باشه هم اینکه نتونستی فراموشش کنی و هنوز توی قلبته...

خودتو لول آپ کن پرستیژتو بیشتر کن از همه لحاظ چه جایگاه شغلی ، چه قیافه ، بعد تو موقعیت درست خیلی مح ...

نمیخوام این دفعه دیگه خودم درخواست بدم

کلی دعا میکنم خودمم پرستیژمو بالا میبرم و سعی میکنم بیشتر جلو چشمش باشم که ایندفعه خودش بیاد درخواست بده

کاربری دست دو نفره