2777
2789
عنوان

دندان شیری

65 بازدید | 6 پست

سلام دوستان دخترم  یکماه دیگه 5ساله میشه. امشب متوجه شدم یکی از دندونهاش لق شده و پشتش هم داره دندون در میاره.. خیلی نگرانم زود نیست؟ لازمه ببرم دندون پزشکی؟ 

توکه رفتی شهر خالی شد ... مگر تو چند نفر بودی؟بابا
اون دندون شیری اگه کشیده نشه دندون اصلی کج در میاد.اگه خیلی لق نیست ببر براش جدا کنه

خیلی لق نیست اون دندون دایمی هم تازه خیلی کم داره در میاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه علایم بلوغ زود رس باشه.  شاید به نظرت مسخره بیاد ولی اگه  محیطش تحریک کننده است بیشتر دقت کن مثلا فیلمای  ماهواره و اینا

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

البته شاید هم ژنتیکی و عادی باشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
ممکنه علایم بلوغ زود رس باشه.  شاید به نظرت مسخره بیاد ولی اگه  محیطش تحریک کننده است بیشت ...

راس میگی؟ اصلا ماهواره نمیبینه خیلی هم مواظبشم از اون نظر 

راس میگی؟ اصلا ماهواره نمیبینه خیلی هم مواظبشم از اون نظر 

ببین دقیقا نمی دونم کدوم دندونا. ولی یه بار دکتر گفت الان خیلی تو بچه ها میبینم که دندونشون زود تر دراومده و علامت بلوغ زودرسه.