کسی میدونه ، وقتی تو گروهی عضو هستیم تو بله، اگر پیغام خودمون رو پاک کنیم آیا برای دیگران همه میزنه که فلانی پیام رو حذف کرد، من تو گروه ساختمونمون پیغامم رو حذف کردم، برای دیگران هم نمایش داده میشه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.