2777
2789
عنوان

تولد علی من

99 بازدید | 7 پست

خواستم اولین نفری باشم که تولد زیبات رو تبریک میگه . دلیل حال خوبم ، قلبمم علی من ممنونم بابت همه ی روزایی که بدترین دورانم بود تو کنارم بودی توی قشنگترین لحظات کنارم بودی . من بدون تو هیچم . عاشقتم تا ابد و یک روز . تو کسی هستی که پیمان عاشقی رو باهاش بستم و خداروشکر که تو سرراهم قرار گرفتی که بشی بهترین مرد زندگی من تمام من تولدت برای قلبم پرتکرار عزیزدلم علی جونمم چه خوبه که تو کنار منو دلانا هستی و منو دلانا چه خوشبختیم که تو رو داریم بهترین پدر دنیا بهترین همسر دنیا علی من

با تمام قلبم دوستت دارم

دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/