2777
2789
عنوان

پارتنرم

40 بازدید | 11 پست

اگه پارتنر خودتون باشه با این شرایط توقع دارید الان بساد خاستگاری ؟؟

۲۴ و نیم سالشع

شغل دولتی داره

ماشین داره

خونه هم بعد عقد بهش میدن

پس انداز نداره وسایل خونه هم نخریده هیچی

🫀M🫀...... کاربری قبلا دست من نبوده و تاپیکای گذشته واسه من نیست 😑

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگه شزایط خونه پدرت قابل تحمله اصلاولی اکه شرایط خونه پدر خوب نبست حتما چون وضعیتش خیلیم بد نیست ولی ...

خونه پدرم نه اونقدر جهنمه نه خیلی خوبه ولی تنها چیزی توش نیست ارامشه

خونه پدرم نه اونقدر جهنمه نه خیلی خوبه ولی تنها چیزی توش نیست ارامشه

خونه ای که بعد از عقد بهش میدند چجوریه یعنی پیش خانواده خودش توی همون ساختمون یا کلا جدا

باید دید خانوادش حمایت گر هستند یانه

وسایل خونه منظورت جهازه؟تو رسمتون جهاز با پسره؟

خونه ای که بعد از عقد بهش میدند چجوریه یعنی پیش خانواده خودش توی همون ساختمون یا کلا جدا باید دید خا ...

نه اخه شغلش ارتش هست خونه سازمانی میدن بعد عقد

نمیدونم واقعا خانوادش تا چه حد حمایت میکنن

جهاز هم نه دیگه یه سری وسایل با پسر هست یه سری با دختر

نه اخه شغلش ارتش هست خونه سازمانی میدن بعد عقد نمیدونم واقعا خانوادش تا چه حد حمایت میکنن جهاز هم نه ...

ارتش خیلی حقوقش کمه💔

خونه سازمانیاهم خب به درد نمیخوره

تصمیم با خودته دیگه ببین میتونی بخاطر علاقت بهش همین زندگی رو ترجیح بدی به زندگی با خانوادت یانه

الان خانواده ها اصلا درجریان نیستند؟

اگه کلا درجریان نیستند بگو حداقل بیاد صحبت کنه نامزد کنید که هم خانواده ها یکم حمایت کنند هم پس انداز کنید کم کم همم وسایل جهازو بخرید

ارتش خیلی حقوقش کمه💔خونه سازمانیاهم خب به درد نمیخورهتصمیم با خودته دیگه ببین میتونی بخاطر علاقت به ...

اره واقعا حقوقش کمه ولی خودش مکانیکی علاقه داره میخواد در کنار این شغلش اونم داشته باشه

ولی من خیلی دوستش دارم 🫠

خانواده ها هم مامانش با خواهرش منم مامانم با خواهرم درجریانن ولی واسه خاستگاری اومدن دوتامون دو دل هستیم 🫠

اره واقعا حقوقش کمه ولی خودش مکانیکی علاقه داره میخواد در کنار این شغلش اونم داشته باشه ولی من خیلی ...

ببین اگه واقعا مطمئنی که قصدش جدی و همینطوری نمیخواد لفت بده تاببینه وضعش اوکی میشه یانه و اگه اوکی نشدم پاپیش نزاره که صبرکن ولی براش تایم مشخص کن چون اگه ی شغل ازاد در کنار این شغل نره هیچوقت نمیتونه پاپیش بزاره

ببین اگه واقعا مطمئنی که قصدش جدی و همینطوری نمیخواد لفت بده تاببینه وضعش اوکی میشه یانه و اگه اوکی ...

خودش تایم مشخص کرده گفته همین پاییز ولی من مطمئن نیستم بیاد یا نه 🥲 اخه قبلا هم گفت عید ولی نیومد البته شرایطشم نداشت واقعا ولی نمیدونم چرا گفت میام

خودش تایم مشخص کرده گفته همین پاییز ولی من مطمئن نیستم بیاد یا نه 🥲 اخه قبلا هم گفت عید ولی نیومد ...

خب وقتی قرار گذاشت برای عید و نیومد ری اکشنت چی بود؟

بشین باهاش صحبت کن دیگه بگو یه شغل ازاد برو و شروع کن پس انداز کردن واقعا هرچی سریعتر ازاین شغل بیاد بیرون بهتره چون حقوقشون پایینه خیلیاهم میاند بیرون ولی چون کاری ندارند میمونند که بتونند خرجی خانوادشونا بدند شما که دستتون بازتره هنوز رسمی نشده تغییر شغل بده بعد شروع کنه یکم پس انداز کردن بعد رسمیش کنید

ولی از نظر من اول رسمیش کنید یه بله برون کوچیک بگیرید بعد چندسال نامزد و عقد بمونید تاوقتی شرایطتون درست شد ازدواج کنید چون تاوقتی این کارونکنی هیچ چیزو جدی نمیگیره زیر مسئولیت نمیره و خیلی شاید به فکر نباشه ولی اونطوری مجبوره دیگه

خب وقتی قرار گذاشت برای عید و نیومد ری اکشنت چی بود؟بشین باهاش صحبت کن دیگه بگو یه شغل ازاد برو و شر ...

الان ۳ سال از رابطمون گذشته من دیگه دوست ندارم تو بلاتکلیفی بمونم یا رسمیش میکنه یا من کات میکنم 🫠